Ana sayfa Dizi Haberleri Kanat’ın sürekli haksızlığa uğramasına dayanamayan izleyiciler Duy Beni’ye yeni bir isim buldu!

Kanat’ın sürekli haksızlığa uğramasına dayanamayan izleyiciler Duy Beni’ye yeni bir isim buldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Duy Beni dizisi perşembe akşamları Star TV ekranında izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Bazı sahneleri nedeniyle Türkiye’nin gündeminde geniş yer tutan dizinin izleyicileri Duy Beni’ye yeni bir isim buldu.

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan ve Durul Bazan ve Murat Daltaban’ın yer aldığı Duy Beni dizisi gündem yaratmaya devam ediyor. Bu kez sosyal medya paylaşımlarında esas kişi Caner Topçu’nun canlandırdığı Kanat karakteri oldu.

Dizinin başrol erkek karakteri olan Kanat, sürekli olarak haksızlığa uğruyor. Artık bu durum izleyiciyi çileden çıkardı. Buna tepki gösteren izleyici duygularını sosyal medyada paylaştı. Hatta bazı izleyiciler diziye yeni bir isim buldu. İzleyicinin bulduğu isim “Kanatgül’ün Suçu Ne?” oldu.

Bu arada yaz sezonunun en dikkat çeken yapımlarından birisi de Star TV’nin Duy Beni dizisi oldu. Gençlik dizileri arasında başarılı performansı ile öne çıkan ve perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Duy Beni dizisinin sezonda da devam etme ihtimali giderek artıyor.

Duy Beni, şiddet ve zorbalık sahneleri nedeniyle izleyicilerin sert eleştirisini alsa da izlenmeye devam ediyor. Kısa süre önce bazı izleyiciler bu sahneler nedeniyle RTÜK’e şikayette bulunmuş ve dizinin yayından kaldırılmasını istemişti.

Duy Beni dizisiyle ilgili Temmuz ayında ortaya çıkan bir araştırma sonucu ise dikkatleri çekti. Dizi, büyük bir başarıya imza atarak adından söz ettirdi! Instagram’da takipçi sayılarıyla ilgili raporlama yapan The Whit tarafından yapılan açıklamada Duy Beni dizisi, Temmuz ayında tüm dünyada takipçi sayısını en çok artıran dizi oldu. Buna göre Duy Beni, Temmuz ayında 673 bin takipçi toplayarak rakiplerini geçmeyi başardı.