Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi reytingleriyle bir kez daha şoke etti, eleştiriler sert oldu!

Kardeşlerim dizisi reytingleriyle bir kez daha şoke etti, eleştiriler sert oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında üçüncü sezona başlayan Kardeşlerim dizisi, sezon öncesinde oluşturulan büyük merak ve heyecana rağmen yeterince iyi reytingler alamayarak herkesi şaşkına çevirdi. İki sezonluk büyük başarının ardından atv dizisinin sadece tüm kişiler kategorisinde ortalamanın üstünde reytingler almasına rağmen bu eski dönemdeki oranlara bakılınca çok düşük gözüküyor.

Gönül Dağı dizisi ile iki sezon çok başarılı şekilde rekabet eden atv dizisi, üçüncü sezon başlangıcı ile geçen hafta yine beklentilerin altında reytingler alarak şaşırmıştı. Aynı durumun 10 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan 58. bölümde de tekrar etmesi izleyicilerin hem kafasını karıştırdı hem de canını fazlasıyla sıktı.

Kardeşlerim dizisi hayranları özellikle de senarist Gül Abus’a eleştiri dolu yorumlar yaparak, dizinin düşük gelen reytinglerinden sorumlu tutuyor. Bunun nedeni de hikayede yaşanan bazı savrulmalar olduğunu sosyal medyadaki yorumlardan anlayabilirsiniz.

Kardeşlerim dizisi reytingleriyle bir kez daha şoke etti, eleştiriler sert oldu! 7

Tüm kişiler kategorisinde 58. bölümü ile gün ikincisi olan Kardeşlerim, AB ve ABC1 kategorilerinde ise ortalamanın altında gerçekleşen reytingleri ile günü üçüncülükle tamamladı. Sıralama bakımından bir sorun gözükmüyor gibiyse de reyting oranları noktasında geçmişe göre Kardeşlerim dizisinin ciddi bir izleyici kaybı yaşadığı anlaşılıyor.

Birçok dizi hayranı senarist Gül Abus’a bazı karakterleri gereksiz yere öne çıkarttığına yönelik eleştirilerde bulunuyor. Bazı izleyiciler ise artık diziyi takip etmeyi bıraktığını yazıyor.

Ömer karakterinin aile hayatı üzerine yoğunlaşan bir senaryonun çok da dikkat çekici olmayacağı eleştirisi getiren dizi hayranları, Süsen ile Ömer arasına girmeye çalışan Leyla karakterine da çok fazla tepki gösteriyor.

Dizinin hikayesinin artık sıkıcı bir hal almaya başladığını belirten izleyiciler aslında bu tepkileri ile senariste hikayeyi yeniden toparlaması gerektiği mesajını iletmiş oluyorlar.

Kardeşlerim dizisi Cumartesi akşamlarına gelecek yeni ve etkili diziler olur ise bu sezon yoluna devam etmekte çok zorlanabilecek gibi bir izlenim veriyor.