Ana sayfa Dizi Fragmanları Duy Beni dizisinin ikinci bölüm final sahnesi herkesi şaşırtacak!

Duy Beni dizisinin ikinci bölüm final sahnesi herkesi şaşırtacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Star TV’nin yeni yaz dizisi Duy Beni 7 Temmuz Perşembe akşamı ilk bölümüyle ekrana geldi. Heyecanla beklenen dizi reytinglerde kötü bir başlangıç yaptı. Ancak dizinin ikinci bölümünün final sahnesiyle ilgili sosyal medyada bazı iddialar gündeme getirildi. Bu iddialar ikinci bölüm final sahnesinin çok farklı ve çarpıcı bir şekilde gelişeceği ile ilgili.

Tabii ki sosyal medyada yer alan bu iddialar diziye olan ilgiyi artırma çabası olarak da değerlendirilebilir.  Duy Beni dizisinin ilk bölüm reytingleri de çok merak edildi. Dizinin ilk bölümü ne yazık ki, kötü reytingler elde etti. Tüm kişiler kategorisinde yedinci sırada yer alan dizi, AB’de günü onuncu olarak tamamlarken, ABC1 kategorisinde ise on üçüncü oldu. Duy Beni dizisi Caner Topçu ile Rabia Soytürk ikilisinin başrolünde yer aldığı bir gençlik yapımı olarak öne çıkıyor.

Duy Beni dizisinin ikinci bölüm final sahnesi herkesi şaşırtacak! 7

Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan ve Durul Bazan ve Murat Daltaban gibi isimlerin de kadrosunda yer aldığı dizi İstanbul’un orta halli mahallesinde geçiyor. Ekim karakterinin lise döneminde yaşadığı olayların anlatıldığı dizi, trajik bir trafik kazası ile başladı. Yaz sezonuna damga vurması beklenen dizinin ilk bölüm reytinglerinin kötü gelmesi herkesi şaşırttı.

İkinci bölüm reytingleri merakla beklenen Duy Beni dizisinin 14 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak olan ikinci bölümünden detaylar şöyle:

Maskeyi Kanat’ın dolabında bulan Ekim, Selçuk’a Leyla’ya çarpanın Kanat olduğunu  söyleyerek ondan yardım ister. Selçuk’un Kanat’ı sorgulaması hem Aziz’i, babası Rıza ile karşı karşıya getirir hem de aile içi var olan gerginliği iyice tırmandırır.

Kanat Ekim’in gerçeği ortaya çıkarma  girişimlerini  engellemek için ona Bekir üzerinden gözdağı verir. Ayşe için de işler iyi gitmez. Babasının verdiği ceza durumu daha da kötüleştirir. Melisa ve Ekim arasındaki gerginlik de giderek artmaktadır.

Kanat’ın bir şekilde Ekim’e yakınlaşması ihtimaline çıldıran Melisa Ekim’i bertaraf etmek adına türlü hamleler atar. Ekim diğer taraftan kendisini Kanat ile ilgili itham edecek çok çirkin bir oyuna maruz kalır.Okuldakiler bu suçundan ötürü Ekim ile Bekir’e çok ağır bir ceza vermeye karar verir.