Ana sayfa Sosyal Medya Duy Beni dünya çapında bir başarıya imza attı!

Duy Beni dünya çapında bir başarıya imza attı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Star TV’de perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Duy Beni dizisi yükselişini sürdürüyor. Başarılı genç oyuncularıyla dikkat çeken dizi temmuz ayında dünya çapında bir başarıya imza attı.

Duy Beni dizisi, Fox TV’de ekrana gelen Tozluyaka’yla birlikte bu yaz sezonunun en başarılı iki dizisi oldu. Reyting rüzgarını arkasına alan bu iki dizi muhtemelen kış sezonunda da ekrana gelmesi bekleniyor.

Liselerde zorbalık problemine dikkat çeken ve bazı sahneleriyle izleyicilerin tepkisini çeken Duy Beni de reytinglerde fena olmayacak oranda puan alıyor. Duy Beni her ne kadar aynı akşam yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin gerisinde kalsa da umut vaat ediyor.

Duy Beni dünya çapında bir başarıya imza attı! 7

Bu arada Duy Beni dizisi temmuz ayında büyük bir başarıya imza attı. Instagram’da takipçi sayılarıyla ilgili raporlama yapan The Whit’in verdiği bilgiye göre Duy Beni temmuz ayında tüm dünyada takipçi sayısını en çok artıran dizi oldu. Duy Beni, temmuz ayında 673 bin takipçi topladı.

Star TV’nin yaz dizisi Duy Beni başlangıcı pek de parlak yapamamıştı. Ancak ikinci bölümle birlikte çok hızlı bir yükselişe geçti. Duy Beni reytinglerde yükselirken sosyal medyada da bugüne kadar görülmemiş bir şeyi gerçekleştirdi. Bu etkileyici dizinin YouTube’da yayınlanan bölümleri milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Duy Beni’nin yedinci bölüm fragmanı sadece 12 saatte yaklaşık 2 milyon kez izlendi. Dizinin bir ay önce paylaşılan ilk bölümünün izlenme rakamı ise 10 milyonu aştı. YouTube kanalının takipçi sayısı ise 800 bine yaklaştı.