Ana sayfa Kadın Haberleri Duygu Sarışın sosyal medyada kötü söz söyleyenlere ders verdi!

Duygu Sarışın sosyal medyada kötü söz söyleyenlere ders verdi!

tarafından ker_def

Azize dizisinde Asya karakterine hayat veren ünlü oyuncu Duygu Sarışın, sosyal medyayı çok aktif kullanan bir isim değil. Oyuncu, hayatını daha kapalı yaşamayı seviyor. Menajerinin yönlendirmesi ile çağın koşullarına uyduğunu anlatan oyuncu, sosyal medya kullanmaya yeni yeni başladığını ifade etti.

Sosyal medya şiddetine maruz kalmadığını da anlatan Duygu Sarışın, yorumlara ise pek de üzülmüyor.

Oyuncu, “Hatta özellikle silmiyorum. Oraya onları yazanlar günün birinde kendilerine dönüp “Ben bir kadına bunu yaptım” desinler” diyerek de kendisi hakkında kötü yorumda bulunanlara bir ders vermiş oldu.

Takipçilerin hemen her şeyi eleştirdiklerine vurgu yapan oyuncu, “Neden gözünün üstünde kaşın var?” bile diyen var” notunu ekledi.

Kadının kadına şiddetinin sosyal medyada daha yoğun olduğu değerlendirmesi yapan oyuncu, Hürriyet gazetesindeki röportajında şu ifadelerde bulundu:

“Kadınlar kadınlara bu noktalarda daha çok şiddet gösteriyor. Yorumları sevgiyle alıp kendi içimde dönüştürüyorum. Çünkü biz aynayız. “Sen çok çirkinsin” diyene aynı şekilde karşılık vermek yerine, “Neden çirkin algıladın” diye sormak ve kötüyü iyiye, karanlığı aydınlığa dönüştürmek önemli. Bu mesleği de bu sebeple yapıyorum.”