Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ebru Şahin, çocukluğunda kurduğu hayali gerçekleştirdi

Ebru Şahin, çocukluğunda kurduğu hayali gerçekleştirdi

tarafından ker_def

2019 yılın Hercai dizisinin Reyyan’ı olarak parlayan Ebru Şahin’in yılı oldu… Ünlü oyuncu Milliyet Cadde’de yayınlanan röportajında “Daha başında benim yılım olacağını hissetmiştim. Dediğiniz gibi çok verimli geçti. Hayallerimin bir kısmına ulaştım. Güzel şeyler elde ettim. Kendi açımdan iyi bir yılı geride bıraktım” diye konuştu.

Ünlü oyuncu, 2020 yılından ise daha güzel şanslar bekliyor. Şahin, “Daha güzel şanslar elde etmeyi diliyorum. Şu an yaptığım projenin üzerine ne kadar koyabilirsem, o kadar iyi. Umarım güzel, huzurlu ve her şeyin su gibi aktığı bir yıl olur” ifadelerini kullandı.

Dizi ve sinema dünyasının aranılan bir yüzü olmakla hayallerinin gerçekleştiğine değinen oyuncu, sektörde yeni olmasına rağmen şanslı ve iyi hissettiğini anlattı.

Ebru Şahin, şöyle konuştu: “Bunlar çocukluğumda kurduğum hayallerdi. Sadece televizyonda görünme amacım hiçbir zaman olmadı. Gerçekten oyuncu olarak var olabilmeyi diledim. Ve şu anda o yolda ilerlediğimi düşünüyorum. Umarım kalıcı bir yer edinebilirim. Sektörde yeniyim ama şanslı ve iyi hissediyorum kendimi.”