Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin, ekranda yok ama yaz dizilerinin kadın oyuncularına açık ara fark attı!

Ebru Şahin, ekranda yok ama yaz dizilerinin kadın oyuncularına açık ara fark attı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde oynadığı Reyyan karakterinden sonra büyük bir hayran kitlesi edindi Ebru Şahin. Daha önce rol aldığı yapımlarda başrolde değildi. İstanbullu Gelin’de oynadığı Burcu karakteri ile dikkatleri çekti. Ancak diziden erken ayrıldı.

Daha sonra Yasak Elma dizisinde bir kaç bölüm konuk oyuncu oldu. Hira isimli bir pilotu oynuyordu. Psikopat bir karaktere dönüşen Hira, kısa süre içinde dizinin hikayesinden çıkarıldı. Ebru Şahin, daha sonra atv’nin unutulmayan dizisi Hercai’de Akın Akınözü ile başrolde yer aldı ve kariyerinde büyük bir sıçrama yaşadı.

Bu diziden sonra ise sezonda yine atv’de yayınlanan Destan dizisindeki oyunculuğu ile tek dizilik başrol olmadığını gösterdi. Dönem projesinde zorlu şartlarda çalışan oyuncu, sürekli eğitimler aldı. Performansı ile göz dolduran Ebru Şahin, Destan’ın Akkız’ı olarak da çok sevildi ve Hercai’deki Reyyan’ı unutturdu adeta…

Ebru Şahin, ekranda yok ama yaz dizilerinin kadın oyuncularına açık ara fark attı! 9

Son günlerde ise bir süredir beraber olduğu NBA’de forma giyen Basketbolcu Cedi Osman ile hayatını birleştirdi. Önce Osman’ın memleketi Makedonya’da nikah kıyıldı, ardından Çeşme’de düğün yapıldı. Haliyle Ebru Şahin, sosyal medyada sıkça yer aldı.

Bu durum da haftalık yapılan sosyal medya ölçümlemelerinde ilk sıraya yerleşmesini sağlamış görünüyor… Oyuncu, 5-11 Temmuz tarihleri arasında yapılan ölçümlemede Sıla Türkoğlu’nun gerisinde kalmıştı. Ancak düğün merasimi ile birlikte daha çok konuşulunca listenin ilk sırasına çıkmayı başardı.

Ebru Şahin, ekranda yok ama yaz dizilerinin kadın oyuncularına açık ara fark attı! 10

Sosyal medya ölçümleme servisi Adba TV’nin Temmuz ayının üçüncü haftasında gelen ileti sayılarına bakarak yaptığı araştırmada ise bu kez oyuncu, şu anda ekranda olan bazı kadın oyuncuların da dahil olduğu ilk 10 listesinde ilk sırada ve açık ara ileti sayısı ile rakiplerine fark atmış duruyor!

12-18 Temmuz tarihleri arasında gelen ileti sayılarına bakılınca, şu sıralar dizileriyle ekranda olan Cemre Baysel, Sevda Erginci, Rabia Soytürk, Sinem Ünsal ve İlayda Alişan’ın alt sıralarda yer aldığı görülüyor. Genelde dizileri yayında olan oyuncular, gündemin ilk sıralarına çıkarak tabloda da farklı yerlere yerleşiyorlar. Fakat Ebru Şahin, düğünü ile rakiplerini adeta sollamış!

Ebru Şahin, ekranda yok ama yaz dizilerinin kadın oyuncularına açık ara fark attı! 11