Ana sayfa Dizi Fragmanları Baht Oyunu dizisinde ayrılık gerçek mi yoksa bir oyun mu?

Baht Oyunu dizisinde ayrılık gerçek mi yoksa bir oyun mu?

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Baht Oyunu dizisi her bölüm daha da keyifli ve izlenmesi zevk veren bir dizi halini aldı. İlk 3 bölümü ile çok da dikkat çekmeyen dizi sonraki 3 bölümde adeta büyük patlama yaptı. Hikayesi ve oyunculuk performansları ile beğeni toplayan romantik komedi dizisi, yaz ekranının son dönemde parlayan yıldızı konumunda.

Aytaç Şaşmaz ile Cemre Baysel ikilisi çok iyi uyum sağladı. Dizinin hikayesi de izleyicilerin çok ilgisini çekiyor… Baht Oyunu, reytinglerde de iyi sonuçlar elde etmeye devam ediyor. İzleyiciler yeni bölümleri heyecanla bekliyor ve Ada ile Bora arasında yaşanacakları merak ediyor.

Baht Oyunu 7. Bölümden 2. fragman yayınlandı. Neler olacağı ile ilgli bazı detaylar da ortaya çıktı! Dizinin yeni bölümde önemli bir gelişmevar. Ada şirketten ayrılıyor! Yalanların ortasında kaldığını düşünen Bora, Ada’nın şirketle olan ilişiğinin kesilmesini ister. Oyun sona mı eriyor?

Ada yeniden şirkete dönecek mi? Bora ile karşılaşan Ada’nın son durumu ne olacak? İşte bu soruların yanıtları yeni bölümde ortaya çıkacak.

Baht Oyunu yeni bölümüyle Salı 20.00’da Kanal D’de ekrana gelmeye hazırlanıyor!