Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin’e göre Hercai’de Miran ‘ikinci aşk şansını’ hak ediyor mu?

Ebru Şahin’e göre Hercai’de Miran ‘ikinci aşk şansını’ hak ediyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Hercai dizisinde Reyyan karakteri ile büyük çıkışa imzasını atan Ebru Şahin, aynı kanalda yayınlanan Dizi TV programına konuştu.

Reyyan’ın Miran’a tanıdığı ikinci aşk şansı üzerinden gerçek hayatta ikinci şansa inanıp inanmadığı şeklindeki soru üzerine Ebru Şahin, bu aşkın gerçekliği üzerinden her türlü şansı hak ettiğini anlattı.

Şahin, “Gerçek hayatta ikinci şansa inanırım. Herkesin bi şansı hak ettiğine inanıyorum. Tabii ki bunun süre gelen durumdan da etkilendiğini düşünüyorum. Her şartta ve her koşulda ikinci şans diye bir şey söz konusu olamaz. Ama buradaki durumumuz çok farklı. Gerçek bir aşk ve sevda var ortada. Her şey bunun üzerinden ilerliyor, o yüzden ikinci, üçüncü, dördüncü, beşinci her şansı hak ediyor diye düşünüyorum böyle bir aşk” açıklamasını yaptı.

İlk sezonda “İntikamdan doğan imkansız bir aşk hikayesi” mottosu üzerinden ilerleyen Hercai dizisi için Akın Akınözü, ikinci sezonun mottosunu “Hala umut var” olarak söyledi.

Dizi TV’deki röportajı videoda bulabilirsiniz.