Ana sayfa Dizi Haberleri Hercai dizisinden müthiş tüyo! Akın Akınözü ağzından kaçırdı!

Hercai dizisinden müthiş tüyo! Akın Akınözü ağzından kaçırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları atv ekranında yayınlanmakta olan Hercai dizisinde Akın Akınözü, Miran karakteri ile hayatının en önemli çıkışına imzasını attı.

Sadece ülkemizde değil, dünyanın farklı ülkelerinde de çok sayıda hayrana kavuştu. atv’de yayınlanan Dizi TV’ye konuşan Akın Akınözü, Reyyan’ın Miran’a tanıdığı ikinci aşk şansı üzerinde hayata dair söylemlerde bulundu.

Hercai dizisinin Miran’ı Akın Akınözü, “Her aşk ikinci şansı hak eder mi?” sorusuna Albert Einstein bir sözü ile açıklamak istediğini söyledi ama sözü de tam olarak hatırlayamadı.

Akınözü, “İlkinde hatadır ama ikincisinde bu aptallık olur. Ondan dolayı ikinci şans için ‘evet’. Herkesin ikinci şansa ihtiyacı var, çünkü o bunun sınavıdır. Acaba oradan bir ders alabilmiş mi? Hatasını öğrenebilmiş mi? Ama tekrar aynı hatayı tekrarlar ise orada bir sıkıntı var demektir. Onan dolayı ikinci şanslara inanırım. Hayat her zaman insana ikinci şansı da tanır. Buna da inanırım” şeklinde konuştu.

Hercai dizisinden müthiş tüyo! Akın Akınözü ağzından kaçırdı! 7

Einstein’in sözü aslında şöyleydi: “Delilik, aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemektir.”

Hercai dizisinde Reyyan, Miran’a ikinci bir şans daha verdi. Yani aşklarına devam edebilmeleri için hatasını görüp de Miran acaba Reyyan’ın aşkına layık olabilecek mi?

Bu konuda Akın Akınözü’nün sözleri de ilginç oldu.

Akınözü, “Tabii ki de Miran’ın şartlarında çok zor. Yetiştirilme şartlarından dolayı, büyüdüğü hikayeden dolayı bu ikinci şansa sahip çıkmak çok zor. Bu da zaten dizimizin tadı. Çünkü çatışma yoksa ortada bir hikayeden de pek bahsedemeyiz. Ondan dolayı Miran’ın ikinci şansına bütün zorluklara rağmen sahip çıkma mücadelesini izliyoruz. Bu bize tat veriyor” açıklamasını yaptı.

Dizinin ilerleyen bölümleri ile ilgili tüyo aslında ünlü oyuncunun bu sözlerinde gizli. Miran her ne kadar Reyyan’ın tanıdığı ikinci şansa sahip çıksa da hikayenin ilerleyen bölümlerinde yeniden bir çatışma ortamı yaşanabilir. Çünkü Hercai dizisinin temeli de bu çatışma hikayelerine dayanmakta.Akın Akınözü aslında Reyyan ile Miran’ın ikinci şansa tutunmasının zorluğunu da ağzından kaçırmış oldu. Yeni bölümlerde yeni çatışma sahneleri izleyicileri bekliyor.

İlk sezonda “İntikamdan doğan imkansız bir aşk hikayesi” mottosu üzerinden ilerleyen Hercai dizisi için Akın Akınözü, ikinci sezonun mottosunu “Hala umut var” olarak söyledi.

Dizi TV’deki röportajı videoda bulabilirsiniz.