Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şahin’in aşkı Cedi Osman’dan Destan dizisine destek!

Ebru Şahin’in aşkı Cedi Osman’dan Destan dizisine destek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ebru Şahin’in basketbolcu sevgilisi Cedi Osman ile geçirdiği günün ardından trafikte kameralara yakalanmaları dikkat çekti. Bir hayli sempatik görünen ikili, mutlulukları ile ilgi çekti.

Evlenmeleri beklenen çiftin birbirlerine yakıştıklarını düşünen hayranları, heyecanla düğünü bekliyor… Destan dizisiyle atv ekranında yer alan Ebru Şahin, çok yoğun çalışmalar sonrasında Akkız isimli bir savaşçı kadın karakteri yarattı.

Bu süreçte bir hayli yorulan ve yoğun eğitimler alarak kendisini de çok geliştiren Ebru Şahin, Destan dizisinin iyi gitmesiyle de bir hayli moralli.

Cedi Osman da salı akşamları yayınlanan diziyi kaçırmadığını söyleyerek sevgilisine destek verdi. Cedi Osman, “Sıkı takipçisiyim, kaçırmıyorum salı günleri. Gerçekten çok keyifli bir proje” dedi. Set ziyareti yapmadığını belirten Cedi Osman, antrenmanları olduğunu hatırlattı.

Ebru Şahin ise, “Her şey güzel gidiyor, yoğun bir tempodayız. Bugün de boş günümdü, değerlendiriyoruz” diye konuştu.

14 Şubat’ta birlikte olmamanın önemli olmadığını anlatan Ebru Şahin, “Gelmesi yeterli” diyerek Cedi Osman’ın sürpriz yapmasına gerek olmadığını söyledi.

Evlilik konusunda planlı bir şey olmadığını belirten çift, bir şey olursa bunu duyuracaklarını ifade etti.