Ana sayfa Sosyal Medya Ebru Şallı oğlunu yaşatmak için her şeyi yaptı!

Ebru Şallı oğlunu yaşatmak için her şeyi yaptı!

tarafından ker_def

Ses sanatçısı Onur Akay, Ebru Şallı’nın önceki gün vefat eden oğlu 9 yaşındaki Pars Tan ile ilgili bazı konularda bildiklerini anlattı.

Lenfona tedavisi gören ve 3 ay önce yeniden rahatsızlanarak tedavisine devam edilen Pars Tan, önceki gün yaşama tutunamamış ve 9 yaşında hayata veda etmişti. Sosyal medyada kimi kullanıcıların Ebru Şallı’ya yönelik sert eleştiriler yaptığı biliniyor. Ancak bu eleştirilerin haksız olduğunu ifade eden Onur Akay, bazı detaylar aktardı.

Ebru Şallı oğlunu yaşatmak için her şeyi yaptı! 8

Onur Akay, Ebru Şallı’nın çok zor bir süreç geçirdiğini belirten bilgiler paylaştı. Sosyal medyada Şallı’nın yaptığı paylaşımların eski çekimler olduğunu da anlatan Onur Akay, internet sitesinden şu bilgileri verdi:

“O annenin neler yaşadığını siz biliyor musunuz? Ebru Şallı’nın, 3 aydır Instagram paylaşımlarının birçoğu eskiydi, kimse bilmiyordu. Aylardır hastane köşelerinde bulunan koltuklarda uyuyordu, kimse bilmiyordu ve duymamıştı.

Ebru Şallı oğlunu yaşatmak için her şeyi yaptı! 9

Oğlu Pars iyileşin diye iliğini vermişti, yine kimse bilmiyordu ve duymamıştı. Oğlu iyileşmeden evlenmeyi kabul etmemiş, iyileşince ise mutluluktan havalara uçarak dünya evine girmişti. Ancak 3 ay önce Pars’ın rahatsızlığı yeniden nüksetti ve hayata tutunamadı.

Ebru, kaybettiği oğlunu corona virüs önlemleri nedeniyle, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda bulunan aile kabristanına bile defnedemedi. Pars, 1 yıl sonra Kilyos Mezarlığı’ndan Zincirlikuyu Mezarlığı’nda bulunan aile mezarlığına taşınacak ve o anne bu acıyı yeniden yaşayacak. Sabır diliyorum!”