Ana sayfa Dizi Haberleri Finale giden Jet Sosyete’nin izleyicisine sürprizi var!

Finale giden Jet Sosyete’nin izleyicisine sürprizi var!

tarafından ker_def

Jet Sosyete dizisinin 29 Nisan Çarşamba günü yayınlanacak olan evden çekilerek montajlanarak final bölümünün haberini Gülse Birsel, geçtiğimiz gün instagram hesabından paylaşmıştı. Jet Sosyete hayranları final nedeniyle bir hayli üzgün… İlk sezonu Star TV’de geçiren yapım, ikinci sezonunda Tv8’de yer almıştı. 3. sezonu ise PuhuTV dijital platformda geçti. 3. sezon bölümleri ise Star TV tarafından bir süredir yayınlanıyor. Finalden önce daha önce Puhu TV’de yayınlanan iki bölüm arka arkaya 22 Nisan Çarşamba akşamı izleyici ile buluşacak.

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, puhutv’den sonra ilk kez yayınlanan bölümleriyle Çarşamba günleri Star TV’de seyircisiyle buluşuyor. Dijital’de rekor izlenme
rakamlarına ulaşan ‘Jet Sosyete’, yüksek kahkaha temposu ve unutulmaz karakterleriyle seyircisini ekran başına kilitliyor.

Yeni bölüm konusu; Dizinin yeni bölümünde; Şennur’un yazdığı ve her derde deva büyü ve şifalarla dolu Fıccın kitabını okuyan Gizem, hayatını Şennur’un kaleminden çıkma hurafelerle doldurur. Diğer yanda İlayda hırsla şirketin düzenlediği maratona hazırlanmaktadır.

Finale giden Jet Sosyete'nin izleyicisine sürprizi var! 8

OZAN INSTAGRAM FİLTRELERİNE SAVAŞ AÇIYOR

Cengiz şirketin bulunduğu binanın yıkılacağı haberi üzerine bodrum katında türbe olduğu yalanını uydururken; sosyal medyada tanıştığı kızların ekranda göründüğü gibi çıkmamasından bıkan Ozan, avukat arkadaşı Tekin’le birlikte Instagram filtrelerinin yasaklanması için hukuk savaşı başlatır.
‘Jet Sosyete’nin Çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümünde; konuk oyuncu olarak Alper Saldıran yer alacak.

Finale giden Jet Sosyete'nin izleyicisine sürprizi var! 9

Oyuncular: Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem Uzun, Emre Taştekin

Birbirinden yetenekli oyuncuların yanı sıra sezon içerisinde her bölüm ünlü isimleri konuk eden Jet Sosyete, Çarşamba günü saat 20.00’de Star’da.

Yayın Günü:          22 Nisan Çarşamba
Yayın Saati:          20.00 / Yeni.blm – TV’de İlk