Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü oyunculardan sonra Disney Plus ile anlaşma yapan son isim, sektörde heyecan yaşattı!

Ünlü oyunculardan sonra Disney Plus ile anlaşma yapan son isim, sektörde heyecan yaşattı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz aylarında yayın hayatına başlaması heyecanla beklenen Disney Plus dijital platformu ile ilgili haberler gelmeye devam ediyor. Türkiye’de son yıllardan öne çıkan pek çok oyuncunun yanı sıra başarılı işlere imza atan yapımcı, senarist ve yönetmenleri de bünyesinde toplamakta platform.

Aralarında Halit Ergenç, Hande Erçel, Demet Özdemir, Engin Akyürek, Aras Bulut İynemli, Can Yaman, Hafsanur Sancaktutan, Pınar Deniz, Kerem Bürsin gibi pek çok ünlü oyuncu ile anlaşan Disney Plus için yeni dizilerle ilgili hazırlıklar sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde İrem Helvacıoğlu ve Engin Akyürek’in başrolünde oynadığı ve Gaziantep’te çekilen Kaçış dizisinin çekimleri bitmişti. Disney Plus’un Türk abonelerine özel olarak Atatürk ile ilgili bir dizi hazırlığı olduğu ve başrolünde Aras Bulut İynemli’nin oynayacağı da biliniyor.

Kanalın projelerinden birisi de Hafsanur Sancaktutan, Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un başrolünde oynayacağı Dünyayla Benim Aramda isimli romantik komedi dizisi. ABD’li dijital yayın platformu Disney Plus, Türkiye’deki yayınına hayatına yakın zamanda başlayacak. Bu nedenle hazırlıklar da tam gaz sürüyor…

Ünlü oyunculardan sonra Disney Plus ile anlaşma yapan son isim, sektörde heyecan yaşattı! 8

Kanalın son transferlerinden birisi ise son yılların başarılı bir ismi. Bugüne kadar çok konuşulan dizilere imza atan Zeynep Günay Tan’ın da Disney Plus ile anlaşma sağladığı gündeme geldi. Ünlü yönetmen, son olarak İstanbullu Gelin’in ardından Netflix için çekilen Kulüp dizisiyle de çok konuşulmuştu.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın verdiği bilgiye göre, platformun el sıkıştığı yönetmenler arasında Muhteşem Yüzyıl ve Vatanım Sensin gibi çok özel projelere imza atan ünlü yönetmen kardeşler Durul ve Yağmur Taylan da var. “Taylan Biraderler” olarak anılan iki yönetmen de Disney Plus için yeni yapımlara imza atacak.

Ünlü oyunculardan sonra Disney Plus ile anlaşma yapan son isim, sektörde heyecan yaşattı! 9

Bir yandan da lansman hazırlıklarını sürdüren Disney Plus, yaklaşık 10 kişiden oluşan Türkiye’nin en önemli influencer’larıyla da özel bir anlaşma yaptığı öğrenildi.