Ana sayfa Sosyal Medya Ece Uslu’nun acı kaybı: Melek gibi geldin, melek gibi gittin…

Ece Uslu’nun acı kaybı: Melek gibi geldin, melek gibi gittin…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Ece Uslu, bir süredir İzmir Urla’daki evindeydi. Ece Uslu’nun yaz döneminde tatil yaparken yaptığı paylaşımlar sosyal medyaya yansımıştı. Ekeranlara son olarak Sevgili Geçmiş dizisiyle geldi oyuncu ve kısa süren dizisinin ardından bundan sonra kendisini yoran, heyecanlandırmayan ve yıpratan yapımlarda olmayacağını söylemişti.

Ece Uslu’yu son günlerde üzen bir olay yaşandı. Çok sevdiği kedisini kaybetti oyuncu. Sosyal medyadan kedisinin bir fotoğrafını paylaşarak duygusal bir not da yazan Ece Uslu, sevimli dostunu kaybetmenin acısını yaşıyor.

“Çok üzgünüm benim güzel oğlum YoDa’M! Melek gibi geldin, melek gibi gittin…” cümlesini kuran oyuncu, sevimli kedisinin herkesi kendisine aşık eden, herkeste enerjisiyle bir iz bırakan ve bir kez bile tırnağını çıkarmayan iyi huylu bir kedi olduğunu anlatıyor notunda.

İstanbul’u terk ederek Urla’ya yerleşen oyuncunun yaşadığı acı, yazdığı notu okuyanlar tarafından da derinden hissediliyor. Kedisine ne kadar bağlı olduğu anlaşılan Ece Uslu’nun paylaşımını aşağıda görebilirsiniz.

Bu arada oyuncunun Sevgili Geçmiş dizisinde birlikte oynadığı Melis Sezen’in “Huzur içinde ışıklar içinde uyusun” notu dikkat çekerken, Ayşegül Aldinç ile yönetmen Hilal Saral’ın da yorum yaptıkları görülüyor. 2

Ece Uslu, kedisi Yoda’yı evinin bahçesindeki bir köşesine gömerek küçük mezarın fotoğrafını da paylaşıyor. Aynı zamanda Yoda’nın videolarını ve fotoğraflarını da instagram sayfasından paylaşıyor. Dostları, sevdikleri ve takipçileri de oyuncuya sabır dileklerini iletiyorlar yorumlarında.

İşte Ece Uslu’nun paylaşımı:

@yoda_eceusluofficial

Çok üzgünüm benim güzel oğlum YoDa’M! Melek gibi geldin, melek gibi gittin… Herkesi kendine aşık ettin de gittin… Hepimizde iz bıraktın o güzel enerjinle… Bir kere tırnak çıkarmadın, bir kere bile…. Çok iyi huyluydun sen güzel oğlum benim…. Hep yanımdasın, hep kalbimdesin annem benim…. Meraklı oğlum, annesinin gülü… Işıklar içinde uyu annemmm????????????

Ece Uslu'nun acı kaybı: Melek gibi geldin, melek gibi gittin... 7