Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece birçok mesaj vermeye kalkınca rol arkadaşı Şafak Pekdemir’in bile aklı yandı!

Eda Ece birçok mesaj vermeye kalkınca rol arkadaşı Şafak Pekdemir’in bile aklı yandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin 3. sezonu 9 Eylül Pazartesi akşamı başladı. Dizide Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, kilit isimlerden olmaya devam ediyor. Başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Eda Ece, zaman zaman instagram hesabından takipçilerine verdiği uzun ve kafa kurcalayan mesajlarla da dikkat çekmekte.

Oyuncu yine böyle bir paylaşım yaptı. Ne yaptığını bildiğini, hayatında ne yaşadığına hakim olduğunu anlatan Eda Ece, bilinç düzeyinin bu konuda ‘herkesten daha yüksek’ olduğunu yazdı.

Vicdanının ve kalbini hiç kaybetmediğine değinen oyuncu, kimseyi de kalben terk etmediğini anlattı.

Hayatı üzerine değerlendirmeler yapan, iyi bir insan olmanın zorluklarını da paylaşan Eda Ece, dışarıdan insanların müdahalesiyle hayatını belirleyemeyeceğine de özellikle vurgu yaptı.

Eda Ece, kendi hayat hikayesini yazmakta olduğunu anlatan Eda Ece, “Kitabım yakında” diyerek de mesajını verdi.

Ünlü oyuncunun Yasak Elma dizisindeki arkadaşlarından Şafak Pekdemir’in “Ne diyorsan tam olarak o” ifadesi gülümsetti.

Eda Ece birçok mesaj vermeye kalkınca rol arkadaşı Şafak Pekdemir'in bile aklı yandı! 8

Eda Ece’nin kendi hayatını anlattığı bir kitaba hazırlık yaptığı, bu mesajı da o yüzden yazdığı anlaşıldı.

Hayranları ise, oyuncuya başarılar diledi ve heyecanla kitabını beklediklerini belirten yorumlar yaptı.

İşte Eda Ece’nin mesajının tamamı:

-Ben ne yaptığımı biliyorum. Hayatımdaki herkesten daha hakimim ne yaşadığıma. Bana yapılana, yada benim kime ne yaptığıma. Herkesten daha yüksek bir farkındalık ve bilinçteyim, çünkü bu hayatı ben yaşadım, acısını iliklerimde, tatlısını kalbimde ben hissettim, ben tecrübe ettim, vicdanım ve kalbim devreden bir gün bile çıkmadı. Ben kimseyi kalben, elimden gelenleri esirgeyerek terk etmedim. Tersine sunduğum her şeyi, kim ne kadar almak istiyorsa o kadar aldı bana bir sürü israf edilmiş güzel şeyleri kaldırmak kaldı. Yine de hayatımdaki insanların iyiliğine sonsuz güvenimle, her bir gün, en kötü gün de dahil olmak üzere, elimden geleni yapmaya devam ettim. Sevdiğim herkes doğru yerlerde benimle. Hayatımın akışını, neyin doğru olduğunu dışardan bir görüş ile değil bir tek ben belirleyebilirim, ama hayatımın ve kalbimin bana getireceği sürprizleri, akışta karşılaşacağım herşeyi kader boyutundan hür iradeye ne kadar yönetebileceğimi, nereye doğru gideceğimi, kısacası her şey bazen bana da sürpriz oluyor. Geleceği görememek, geçmişi değiştirememek elimizden alınmış güçler ama bugün yaşanan sanıyorumki olması gerekendir. Kendi çabalarınla oluşturduğun kaderde karşılıklı emek vermekten öte bir şey yoktur, tek taraf olarak ilerlemek kaybetmeye mahkumdur. Bunu öğrendim. Kendi hayatım tanıdığım tüm insanlar içinde en merak ettiğim hikayedir. Vay be. Kitabım yakında?

Eda Ece birçok mesaj vermeye kalkınca rol arkadaşı Şafak Pekdemir'in bile aklı yandı! 9