Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Gupse Özay ilkokul anısını hiç unutamıyor!

Gupse Özay ilkokul anısını hiç unutamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Gupse Özay, okulların açıldığı bugün ilk okul hatırasını takipçileri ile paylaştı.Anne ve babalara örnek olması için kendi yaşadıklarından örnek veren Gupse Özay, ilkokul halini de yayınladı.

Gupse Özay, ilkokula başladığı zaman çok ağladığını ve alışamadığını belirtiyor. O günleri hala dün gibi hatırlayan oyuncu, velilere de bu hikaye ile üzülmemeleri ve çocuklarına inanmaları tavsiyesini vermekte.

İşte Gupse Özay’ın instagram hesabından yaptığı paylaşım:

Bugün okulun ilk günüymüş. Ben de dedim velilere bir şeyler yazayım. Gittim üşenmedim birinci sınıf fotoğrafımı buldum falan. Neyse, ben ilk gün sınıfa girmeyip saatlerce okul bahçesinde ağladım. Sonra annem benle girdi sınıfa. Orda da gidecek diye bir tur daha ağladım. Sonra öğretmen bizi dışarı çıkardı ben bahçede tekrar deliler gibi ağlamak… Neyse ertesi gün yine aynı.. Yani ben okuldan çok korktum, çekindim, ağladım. Demem o ki çocuklarınız bugün korktuysa üzülmeyin, bakın ilerde benim gibi mükemmel bir kadjsjjdjsjjjjnssn…. Şaka şaka yani biraz önce okul önünden geçerken panik bir anne gördüm diye yazdım. Sıkıntı yok! Bütün öğrencilere iyi bir ders yılı dilerim. Çok uzun yazmışım evet.

Gupse Özay ilkokul anısını hiç unutamıyor! 7