Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece büyük ayıbı ifşa etti, ünlüler peşinden gitti!

Eda Ece büyük ayıbı ifşa etti, ünlüler peşinden gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Yasak Elma dizisinde başrolde yer alan Eda Ece, canlandırdığı Yıldız karakteri ile son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncuları arasında bulunuyor. Eda Ece, sadece ekrandaki oyunculuğu ile de sosyal medyadaki farklı yaklaşımları ile de dikkat çeken bir oyuncu.

Öncelikle güzel oyuncunun gündemi takip eden ve tepki veren bir özelliği var. Sık sık gündemdeki konuları sosyal medyada dile getiren ve duruşunu da net bir şekilde ifade eden Eda Ece, bu özelliği ile cesaretini de sergiliyor.

Eda Ece zaman zaman da fikirlerini, hissettiklerini hayranları ile uzun yazılar olarak paylaşıyor. Düşünen ve yaşadığı dünyayı sorgulayan bir kişiliği olan ünlü oyuncu, Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşanan ırkçılığa da büyük tepki göstermekte.

Birçok ünlü isimden çok önce bu durumu sosyal medya hesabından duyuran ve duruşunu net bir şekilde ortaya koyan Eda Ece, bu konuda ünlülere de örnek oldu.

Eda Ece büyük ayıbı ifşa etti, ünlüler peşinden gitti! 7

Son günlerde instagram hesapları üzerinden ABD’de yaşanan ırkçılığı protesto gösterilerine birçok ünlü isim tavır aldı. Ancak Eda Ece, bu tavrını tam 1 hafta önce (27 Mayıs Çarşamba) ilk sergileyenlerden birisi olmuştu.

Minneapolis kentinde polisin George Floyd isimli siyahi bir kişiyi öldürmesi ülkeyi ayağa kaldırdı. Eda Ece de aşağıdaki mesajı ile bu duruma tepkisini gösterdi.

“Irkçılık, bu dünyadaki en vicdansız, en zekasız, en yüz kızartıcı, en büyük ayıplardan biri olay videosunu paylaşamıyorum görmeye dayanamıyorum, gündemi takip edenler bilir…”

Videoyu görmeye dayanamayan oyuncu, hesabından da yayınlamak istemedi. Eda Ece’nin geçtiğimiz hafta tepki gösterdiği bu olaya birçok ünlü oyuncu, çok geç tepki verdi.

Bu durum da Eda Ece’nin sadece sıradan bir oyuncu olmadığını, sosyal konulara duyarlı ve toplumsal duruşu sergilemekten çekinmeyen bir cesarete sahip olduğunu ortaya koymaya yetiyor.