Ana sayfa Sosyal Medya Miray Daner’in ilgisi bile yokken, Alina Boz ile karşı karşıya getirildi!

Miray Daner’in ilgisi bile yokken, Alina Boz ile karşı karşıya getirildi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Hilal karakteri ile büyük dikkat çeken Alina Boz hakkında geçtiğimiz ay bir haber çıkmıştı. Birçok magazin platformunda paylaşılan habere göre, Miray Daner, Aşk 101 dizisindeki Eda karakterini canlandırması için teklif almış, ama kabul etmemişti. Sonrasında da bu rolü Alina Boz canlandırmıştı. Miray Daner’in de yakın çevresine pişmanlık yaşadığını söylediği haberlere konu edilmişti.

Miray Daner, ilk kez bu konuyla ilgili açıklama yaptı. Öncelikle bu iddianın doğru olmadığını söyleyen genç oyuncu, Aşk 101 dizisini de izlemediğini anlattı.

Miray Daner, “O haber yalan tamamen. Diziyi izleme fırsatım olmadı. İzleyeceğim en kısa zamanda. Ama izleme fırsatım olmadı. Güzel olduğuna eminim” diye konuştu.

Annesinin hastalanması sonrasında koronavirüs olabileceğin endişesine kapılan Miray Daner, büyük korku yaşamıştı. Ünlü oyuncu, bu duruma da açıklık getirdi. Annesinin korona olmadığını sadece şüphe duyduklarını ifade eden Miray Daner, şöyle konuştu:

“Korkuttu ama bu dönem böyle geçiyor hepimiz adına. O yüzden yapacak bir şey yok. Çok şükür annem sağlıklı. Hepimizin de bir an evvel bu kötü dönemi atlatmasını diliyorum.”

Korunaklı bir şekilde dışarıya çıktığını da belirten oyuncunun röportajını videodan izleyebilirsiniz.