Ana sayfa Kadın Haberleri Eda Ece diyor ki; tiyatro, diziler, sinema olmasa ne yapardık?

Eda Ece diyor ki; tiyatro, diziler, sinema olmasa ne yapardık?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eda Ece’den bir kutlama var… Bugün, 27 Mart Dünya Tiyatrolar günü… Sahneye çıkmadan yapamayan ünlü oyuncular, instagram hesaplarından bir biri ardına yaptıkları paylaşımlarla dikkat çekiyor.

Koronavirüs salgının iyice hayatımızı etkilediği bu dönemde toplu olarak yapılan tüm faaliyetler durduruldu. Tiyatrolar ve tüm gösteriler de perdelerini kapattı. Dünya Tiyatrolar Günü’nü bu gelişmeler nedeniyle buruk yaşayan oyuncuların mesajlar ise geleceğe yönelik umut doluydu.

Dizi, sinema ve tiyatronun insan yaşamında ne kadar önemli olduğunu yaptığı paylaşım ile gösteren Eda Ece, son yılların en dikkat çeken isimleri arasında bulunuyor.

Şevval Sam ile birlikte gittiği İngiltere’den bir fotoğraf paylaşan Eda Ece, oyuncu olduğu için de kendisiyle gurur duyuyor. İşte Ece’nin mesajı:

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kutlu olsun! Set yokken, İstanbul-Londra izlemediğim oyun kalmazdı! Tiyatro olmasa, diziler, filmler olmasa, ne yapardık? Oyuncu olmaktan gurur duyuyorum! Tiyatro da çoğumuzun başlangıcı ve en sevdiği yerdir kutlu olsun! #27martdünyatiyatrolargünü #worldtheatreday

Eda Ece diyor ki; tiyatro, diziler, sinema olmasa ne yapardık? 7