Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece dost sandı ama çok aldatıldı! Bir ünlü var ki, varlığı büyük şansı!

Eda Ece dost sandı ama çok aldatıldı! Bir ünlü var ki, varlığı büyük şansı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile izlediğimiz ünlü oyuncu Eda Ece, ünlü sanatçı Ayşegül Aldinç’e ayrı bir hayranlık ve sevgi besliyor…

28 Eylül 1957 doğumlu olan Aldinç’in doğum gününü instagram hesabından yaptığı paylaşım ile kutlayan Eda Ece, insanlar konusunda çok yanıldığını da belirten mesajıyla dikkatleri üzerine çekti.

29 yaşındaki oyuncu bir sürü insan tanıdığını ama dostu sandığı ve yanıldı çok kişi olduğunu anlattı.

Ayşegül Aldinç’in ise kendisi için farklı birisi olduğuna değinen Eda Ece, “Varlığıyla kendimi şanslı hissettiğim, özel insanlardan birisi” diyerek ünlü sanatçıya övgüde bulundu.

VARLIĞIYLA KENDİMİ ŞANSLI HİSSETTİĞİM…

Eda Ece dost sandı ama çok aldatıldı! Bir ünlü var ki, varlığı büyük şansı! 9

Eda Ece, instagram hesabından aynen şu ifadeleri paylaştı:

Bir sürü insan tanıdım 29 yıllık kısa ama ilginç seyreden hayatımda, dostum sandığım ve yanıldığım çok oldu, ama bugün karşılıklı hiç yanılmadığımız, varlığıyla kendimi şanslı hissettiğim, özel insanlarımdan birinin doğum günü! Ayşegül’üm, 8 yıl oldu seni tanıyalı, en güzel günleri yaşadık beraber, en kötü zamanlarımda da her zaman seni tam da yanıbaşımda buldum.

Rehberliğin, yol arkadaşlığın, bilgeliğin, kahkahaların, bana olan inancın, gerçek dostluğun, beni çok güldüren sana özel tabirlerin, benzetmelerin (hepsini bir deftere yazıyorum her buluşmada, her 1 saatlik telefon konuşmalarımızda aklımdan uçmasın diye?) bu hayatı daha çekilebilir, daha az travmalı, daha bilge, açık bir zihin ve kalple geçirmemi sağladı; sağlıyor, benim hikayem de iyi ki varsın en çok sana denilince anlam kazanıyor, teşekkür ederim; bil ki ben de senin için hep burda olacağım.

Sana yüreğimden kocaman bir sevgi gönderiyorum bugün ve hergün, iyi ki doğdun! Nice kahkahalarımıza, üstün zekalı kelime oyunlarımıza…

AYŞEGÜL ALDİNÇ’TEN YANIT

Eda Ece’nin bu samimi ifadelerine yanıt veren Ayşegül Aldinç de duyduğu mutluluğu ifade etti.

Eda Ece’ye teşekkür eden Aldinç, “Canım iyi kalpli, dost, arkadaş, kardeş, kanki, can Eda’m” diye yazdı.

Eda Ece dost sandı ama çok aldatıldı! Bir ünlü var ki, varlığı büyük şansı! 10

İşte Ayşegül Aldinç’in sözleri:

Sen nasıl özel, nasıl güzel( suretin cihana bedel, ondan söz bile etmiyorum?) bi çocuksun. Seni çok sevdiğim her daim herkeslerin malumu . Canım iyi kalpli, dost, arkadaş, kardeş, kanki, can Eda’m.

Yaşadığım sürece en iyi ve kötü günümde yan yana, can cana olacağımı bildiğim, benden yaşça çok küçük olmana rağmen aklı ve duygusuna saygı duyup yarenlik ettiğim yoldaşımsın. Seni çok seviyorum. Bak bu sefer benim de gözlerim doldu. İyi ki yollarımız kesişmiş. Çok Teşekkür ederim.

BULUŞALIM

Eda Ece, bu mesaja yanıt verdi ve “Buluşalım da gülelim biraz duygu dolduk” diye yazdı.

Eda Ece dost sandı ama çok aldatıldı! Bir ünlü var ki, varlığı büyük şansı! 11