Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece filmi o kadar çok beğendi ki, dayanamayıp yarısında çıktı!

Eda Ece filmi o kadar çok beğendi ki, dayanamayıp yarısında çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, farkındalığı yüksek birisi olarak biliniyor. Örneğin, sete giderken yolda gördüğü yavru köpeklere sahip bulmak için büyük çaba harcamış, köpeklerden birisini de Demet Özdemir almıştı.Sosyal mesajlarıyla da instagram hesabından sıklıkla kendini gösteren Eda Ece, empatisinin çok yüksek olduğundan bahsetti.

Elele Dergisi’ne özel röportaj veren oyuncu, empati konusunda kendisini anlatırken Joker filminden bir örnek verdi. Dünyada büyük yankı bulan filmi izlemek için sinemaya giden Eda Ece, dayanamayarak yarısında çıktı. Ancak filmi çok beğenmişti. Peki neden dışarı çıkma ihtiyacı hissetti.

Eda Ece, röportajında konunun detayını şu sözlerle aktardı: “Ben şuyum desem, yarın öbür gün bir travma veya iyi bir olay sonrasında farklı bir boyutumu daha görebilirim. Ama farkındalığı yüksek bir insan olduğumu düşünüyorum. Her şeyi hisseden insanlar için ‘empat’ diye bir kelime koymuşlar; empatiden geliyor.

Mesela ben Joker filmini izlerken, beğenmeme rağmen yarısında çıkmak zorunda kaldım. Onun çektiği eziyete dayanamadım. Biliyorum ki filmin sonuna doğru kötüleşecek ama oraya kadar sabredemedim. İliklerime işledi. Algılarımın bu kadar açık olması aynı zamanda yıpratıyor tabii ki. Kalabalık yerlerde içine kapanabiliyorsun çünkü tüm enerjiyi vakum gibi çektiğin için; kendini korumaya alman gerekiyor.”