Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Nesrin Cavadzade’ye kalp yollayınca Yasak Elma hayranları deli oldu!

Eda Ece, Nesrin Cavadzade’ye kalp yollayınca Yasak Elma hayranları deli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında 9 Eylül Pazartesi akşamı Yasak Elma dizisi 3. sezon ilk bölümüyle ekrandaki yerini aldı.Dizide artık düşman karakter Şahika… Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika’nın kötülükte sınır tanımadığı daha 3. sezon ilk bölümde anlaşıldı. Hatta, Ender bu haliyle Şahika’nın yanında masum kalır…

Yıldız’ın doğmamış bebeğini bile öldürme derdindeki Şahika için Ender ile Yıldız birlik oluyor. 3. sezon işte bu tema üzeriden yürüyecek…

Tabii ki gerçek hayatta işler farklı yoruyor. Nasıl ki geçen sezon Ender’i canlandıran Şevval Sam ile Yıldız’ı canlandıran Eda Ece’nin kanka hallerini sosyal medyada görmüştük, benzer bir ilişki ağı Eda Ece ile Nesrin Cavadzade arasında da kuruluyor.

İki ünlü oyuncunun sosyal medyada karşılıklı sevgi göndermeleri takipçilerinin beğenisini kazandı.

Yasak Elma hayranları ise Yıldız karakterine “Kendine gel” diyerek esprili yorumlarda bulundu.

Nesrin Cavadzade hesabından “Yarın Repo dediklerinde ben” diyerek aşağıdaki fotoğrafını paylaştı.

Eda Ece, Nesrin Cavadzade'ye kalp yollayınca Yasak Elma hayranları deli oldu! 8

Eda Ece ise bu paylaşıma kalp emojisi ile yanıt verdi.

Cavadzade’den de “Love” notuyla sevgi ifadesi gelince bu durum Yasak Elma hayranları için esprili yorumlarla desteklendi.

Eda Ece, Nesrin Cavadzade'ye kalp yollayınca Yasak Elma hayranları deli oldu! 9

“Siz düşman değil misiniz kanka” diyenler de vardı, “Şahika’ya nasıl kalp atarsın küstüm” diye esprili ifadeler kullananlar da vardı.

“Siz birbirinizden nefret ediyorsunuz, kendinize gelin” diye yazan bir Yasak Elma hayranı da iki ünlü oyuncuya göndermede bulundu.