Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, sevgilisi üzerinden magazincilere fena bir laf attı!

Eda Ece, sevgilisi üzerinden magazincilere fena bir laf attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eda Ece, sevgilisini önce siliyor sonra da gönlünü alıyor! Yasak Elma dizisinde beş sezondur yer alan ve kariyer zıplaması yaşayan Eda Ece, canlandırdığı Yıldız karakteri ile adeta özdeşleştirildi. Oyuncunun gelecek sezonda da diziye devam edeceği biliniyor. Şevval Sam ve Berk Oktay’ın yer almayacağı kadroda kimlerin devam edeceği konusu da yaz aylarının en çok konuşulan konusu olacak.

Yasak Elma dizisinin 13 Haziran’daki beşinci sezon finalinde birçok karakterin ucu açık bırakılacak ve senaristler yaz döneminde yenilenen hikayede hangi karakterler uyarsa onları sürdürecek ve birçoğunu da belki de değiştirecek.

Yasak Elma dizisi için yoğun çalışmanın sonuna geldiklerini belirten Eda Ece, ayrıca basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile olan aşkıyla da gündemde yer almaya devam ediyor.

Buğrahan Tuncer ile zaman zaman ayrıldıkları yönünde haberler çıkmış olsa da ya barışma gerçekleşmiş ya da bu tür iddialar asılsız çıkmıştı… Eda Ece son dönemde instagram hesabından sevgilisini takibi bırakarak da dikkatleri çekiyor.

Bu durum sorulduğunda ise iğneleyici bir yanıt veren Eda Ece, şöyle konuştu: “Sizin için yapıyorum ben onu. Siz haber yapabilin, sıkılmayın. Kız 3 senedir aynı kişiyle çıkıyor, sıkılırsınız diye, sizin için yapıyorum.”

Eda Ece aslında bu sözleri ile magazin gazetecilerinin instagram’daki takipler üzerinden ayrılık veya ilişki durumunu haberleştirilmesine tepki de göstermiş oldu.

Eda Ece, sevgilisi üzerinden magazincilere fena bir laf attı! 7

Eda Ece’nin basına adeta laf attığı bu sözleri, instagram takibi ile aşk yaşandığı veya ayrılıklar olduğu gerçeğini değiştirmiyor ama tek başına bu durumun da bir dayanak noktası olmayacağını gösteriyor.

Buğrahan Tuncer bu tür durumlarda aynı evde yaşadığı Eda Ece’ye ne diyor? Ünlü oyuncu sözleri arasında bunu da açıkladı:

“Buğra bana aynı evin içinde yine mi sildin beni diyor. Şunu yapma boşuna haber oluyoruz. O çok kızıyor bana çok.”

Yasak Elma dizisinde senaristler Yıldız karakteri üzerinden instagram kaynaklı bu tür haberleri tiye alan bir diyalog da yazmıştı. Yıldız, Doğan’ı instagram üzerinden terbiye etmeye çalışmıştı.