Ana sayfa Sosyal Medya Pelin Karahan yeni dizi ile yeniden ekranda olacak!

Pelin Karahan yeni dizi ile yeniden ekranda olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pelin Karahan, geçen yıl yeniden setlere dönüş yapmış ve üst üste projelerle de hayranlarını memnun etmişti. Kıbrıs Zafere Doğru isimli dizideki 2 sezonluk mesaisini Aralık ayında tamamlayan oyuncu, ayrıca hem televizyonda yemek programı yaptı hem de tiyatroya adım attı.

Son dönemde aşırı derecede kilo verdiği konusu ile gündemde olan Pelin Karahan, bir süre Bodrum’da tatil yaptı ve tiyatro oyunu için de yeniden İstanbul’a döndü. Şaşırt Beni isimli oyunda yer alan ve ilk sahne deneyimini yaşayan Pelin Karalan, yakında turnelere başlayacaklarını duyurdu. Farklı şehirlerde izleyicilerle buluşacak olmanın heyecanını yaşayan oyuncu, “Yakında turneler başlıyor. Bursa, Ankara, İzmir’e gideceğiz. Onun dışında bir komedi filmi var, Güven Bana… Selçuk Aydemir ile ona başlıyoruz. Bir de sezona diziler için senaryo okuyorum” dedi.

Pelin Karahan yeni dizi ile yeniden ekranda olacak! 7

Bodrum’daki evlerinde zaman zaman ailesi ile bir arada bulunacağını ama iş olduğu zaman da seyahatler yapacağını anlatan Pelin Karahan, dizilere yeniden dönme konusunda da kararlı.

2 sezon Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki zorlu hava koşulları altında dizi setlerinde yer alan Pelin Karahan, Eylül ayında başlayacak olan yeni sezonda yeniden televizyon dizisiyle ekranda olmak istiyor.

Kendisine gelen projeleri okuduğunu belirten oyuncu, henüz anlaştığı bir projenin olmadığını da şu sözlerle ifade etti.

“Sezona yine ulusal kanallarla konuşuyoruz. Netleşen bir proje yok. Okuduğum senaryolar var ama tam netleşmeden bir şey söylemek doğru olmaz. Çünkü son dakika değişiklikler de oluyor. Ama sezona ekranda olurum diye düşünüyorum.”