Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece şok! Bölüm şok! İzleyici şok! Yasak Elma hepten şok!

Eda Ece şok! Bölüm şok! İzleyici şok! Yasak Elma hepten şok!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Yasak Elma, adeta izleyiciyi şok etmek için hazırlanıyor her hafta! Her yeni bölümde yine absürt bir olay, bir şok yaşanıyor! Kimi zaman da şok üstüne şok geliyor! En büyük şok 85. bölümde yaşanmış, Halit Argun ölmüş, 4 karakter birden gitmişti.

103. bölümde yine büyük bir şok dalgası geliyor! Hem de ne dalga! Öyle ki gelen rüzgarın etkisiyle 5.sezonun da garantilenmesi hesapları yapılıyor! İzleyici büyük bir değişime hazırlanacak!

Birileri diziden gidecek mi? Yeni isimler gelecek mi? Hep birlikte bu soruların yanıtlarını ilerleyen haftalarda bulacağız ama dizinin oyuncuları bile yaşanacaklar karşısında çok şaşırmış durumda!

Hiç beklenmedik gelişmeler izleyiciyi bekliyor. Zaten bir haftadır dizinin 103. bölümünden 3 fragman yayınlandı. Her birinde de bir başka ilginç gelişme ortaya çıktı.

Eda Ece şok! Bölüm şok! İzleyici şok! Yasak Elma hepten şok! 13

Bildiğimiz Yasak Elma gitti, yerine karakterlerin bambaşka haliyle farklı bir Yasak Elma geldi! Değişmeyen tek kişi sanki Ender! O yine zengin, yine entrika kraliçesi, yine güçlü, yine şık, yine kendinden emin, yine her engeli aşıp ayakta kalmış!

Yıldız ise en kötü durumda olan! 5 yıldır uyuyan güzel gibi uyuyor! Bir anda uyanacak ama ‘keşke uyanmasaydım’ diyecek kadar her şeyin değiştiğini görecek!

Asıl kabusu yeni başlıyor! Zira Cansu, bütün hayatını ele geçirmiş Yıldız’ın! Çağatay ile evlenmiş, Halit Can’ı da öyle yetiştirmiş ki kendisini annesi biliyor!

Eda Ece şok! Bölüm şok! İzleyici şok! Yasak Elma hepten şok! 14

Üstelik Yıldız’ın uyanmasıyla Çağatay’ın ona koşacağını da bilerek Yıldız’ı öldürmeye bile çalışıyor!

Şahika ve Hasan Ali hala beraber. Ender’e karşı savaşmanın yolunu arıyorlar ama o eski hallerinden eser yok! Her şeylerini kaybedip fakirleşmişler! Şahika’nın o şık tarzı, kıyafetleri üstünde yok. Bambaşka bir Şahika ortaya çıkıyor!

Eda Ece şok! Bölüm şok! İzleyici şok! Yasak Elma hepten şok! 15

Daha neler var izleyip göreceğiz ama olan biteni bizden önce bilen oyuncular için bile şaşkınlık yaratan gelişmelerin yaşandığı yaptıkları paylaşımlardan da anlaşılıyor.

Eda Ece şok! Bölüm şok! İzleyici şok! Yasak Elma hepten şok! 16

Eda Ece de spoi vermek konusunda en önde gelen isim. Ece, son olarak yaptığı paylaşımlarla diziye ilgiyi iyice arttırıyor.

Son olarak “Eda Ece’yi şok eden, bize ne yapar?” diyerek onun paylaşımlarını aşağıya bırakalım…

Eda Ece şok! Bölüm şok! İzleyici şok! Yasak Elma hepten şok! 17

Eda Ece şok! Bölüm şok! İzleyici şok! Yasak Elma hepten şok! 18

Bu arada dizideki araba sahnesi sırasında iki Eda Ece, Nilperi Şahinkaya ile aşağıdaki pozu vermiş ve instagram sayfasından da paylaşmış. Kamera arkasında Yıldız’ı öldürmeye çalışan Cansu dehşeti yaşanırken, kamera önünde ise iki oyuncunun birazdan kıyamet kopmadan önceki o sahne öncesi halini aşağıda görebilirsiniz…

Eda Ece şok! Bölüm şok! İzleyici şok! Yasak Elma hepten şok! 19