Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Yasak Elma’yı bıraktığı gibi bulamayacak!

Eda Ece, Yasak Elma’yı bıraktığı gibi bulamayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, Yasak Elma dizisinin 4. sezonuna hazırlanıyor. Oyuncunun kankası yönetmen Neslihan Yeşilyurt artık dizide yer almayacak. Murat Öztürk, dizinin yeni yönetmeni oldu. Eda Ece, karantina döneminde Yasak Elma gibi tüm dizilerin setlerinin ara vermesi gerektiği görüşünü güçlü şekilde savunmuştu.

Mart ayının ortalarından itibaren de Yasak Elma dizisinde çekimler durduruldu ve 3. sezon da mecburen tamamlanmış oldu. Yasak Elma ekibi önümüzdeki hafta çalışmalara başlıyor… Dizide Ender karakterine hayat veren Şevval Sam, dün instagram hesabından çekimlerin başlayacağı müjdesini vermişti.

Şevval Sam, şöyle yazmıştı: “Hani hep soruyordunuz ya: ”Yasak Elma ne zaman başlayacak?” diye. Evet cevaplıyorum,başlıyoruz! Hazırlıklarımız başladı. Haftaya set! Sizleri, işimizi çok özlemiştik. Enerjimiz tam, dönüşümüz muhteşem olacak.”

Eda Ece de Yıldız karakteri için hazırlıklarına başladı. Tatilden dönen oyuncu, saç bakımı için kuaförden paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu, “Yıldız yükleniyor” diyerek de diziye atıf yaptı.

Eda Ece, Yasak Elma'yı bıraktığı gibi bulamayacak! 8

Ancak ünlü oyuncu seti bıraktığı gibi bulamayacak. Kankası olan Neslihan Yeşilyurt artık Doctor Foster dizisinin yerli versiyonu için hazırlıklara başladı. Eda Ece de yönetmen değişikliğinden sonra artık iki dizi setine birden gideceğini söylemişti.

Eda Ece’nin 3. sezonda öne çıkmasının nedenlerinden birisi de yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un doğaçlama yapmasına izin vermesiydi.Bu da dizinin kaderini etkileyen bir tercih oldu ve Yasak Elma 3. sezonda büyük yükseliş sergiledi. Yeni sezonda Eda Ece aynı rahat ortamı sette bulabilecek mi, merak ediliyor.

Eda Ece, Yasak Elma'yı bıraktığı gibi bulamayacak! 9