Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’den büyük itiraf! Yasak Elma’dan sonra gizli gizli değiştirdi!

Eda Ece’den büyük itiraf! Yasak Elma’dan sonra gizli gizli değiştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisinde Yıldız Argun karakteriyle izlediğimiz Eda Ece, bir itirafı ile yine dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncu, youtube’da katıldığı Aslı Şen’in programında dizideki karakterinin kendisini nasıl etkilediğinin örneklerini verdi.

Yıldız’ı kültürsüz ve sonradan görme olarak nitelendiren, bir anda garsonluktan yalı hanımlığına doğru yükselişinin alt yapısız olduğunu belirten Eda Ece, bu karakterin hayatını da etkilediğini açıkladı.

Peki Eda Ece, Yıldız’dan sonra nasıl bir değişim geçirdi? Ünlü oyuncu katıldığı programda çantasını açtı ve neler olduğunu anlattı. Aslı Şen’in neden hep pembe renk tercih ettiği ile ilgili sorusu da Eda Ece’nin itirafı ile sonuçlandı.

Eda Ece'den büyük itiraf! Yasak Elma'dan sonra gizli gizli değiştirdi! 8

Çantası ve cüzdanının pembe olması üzerine Aslı Şen, “Pembe olmasının bir sebebi var mı?” diye sordu. Eda Ece, şu yanıtı verdi:

“Buradaki çoğu şey pembe. Ben, birazcık böyle Yıldız ile beraber o daha mutlu bir enerjide kız ya, daha güler yüzlü oynuyorum onu… O yüzden hayatıma mutluluk katmak için son dönemde aldığım her şey biraz renkli. Mesela turuncu hiç sevmezdim, şimdi en sevdiğim renklerden birisi oldu.Biraz Mutlu olmaya çalışıyorum.”

Eda Ece'den büyük itiraf! Yasak Elma'dan sonra gizli gizli değiştirdi! 9

Parfümünü de gösteren ve “Ne zaman sıksam peşimde geziyor insanlar” diyen oyuncu, markasını da programda açıkladı.

O programı videodan izleyebilirsiniz.