Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eda Ece’nin en kötü huyunu duyunca çok şaşıracaksınız!

Eda Ece’nin en kötü huyunu duyunca çok şaşıracaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eda Ece, 18 yaşındaki haline geri dönseydi kendisine hangi tavsiyeleri verirdi? Ünlü oyuncu bu soruya verdiği yanıt ile dikkatleri üzerinde topladı. Youtube’da Aslı Şen’in sohbet programına konuk olan oyuncu, yaptığı açıklamalarla kendisi hakkında birçok konuda bilgiler sundu.

Eda Ece, “Çok fazla kendi rolümle ilgili fikirlerimi söylemekten çekiniyordum yönetmene, yapımcıma, senariste… Artık hani rolü sahiplenip daha çok fikrimi söyleyebiliyorum. Birazcık fikrini söylemekten çekinme derdim” açıklamasında bulundu.

Kendisinde sevmediği kötü bir huyu sorulunca ünlü oyuncu son zamanlarda yaşadığı bir sıkıntıya değindi. Kendisinde bir kontrol manyaklığının başladığını ifade eden Eda Ece, “Her şeyi kendim yapınca rahat ediyorum. Birazcık birilerine güvenip… Her şey bir kontrol onun birazcık geçmesini istiyorum. Çok yoruyor beni” dedi.

Çok empati yaptığını bunun kendisini iyi bir oyuncu ve insan yaptığını ifade eden Eda Ece, aynı zamanda da eşitliğe önem veren birisi olduğunu sözlerine ekledi.

Videodan programı izleyebilirsiniz: