Ana sayfa Kadın Haberleri Eda Ece’nin fazla abarttığı bir huyu var!

Eda Ece’nin fazla abarttığı bir huyu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Eda Ece, koronavirüs pandemesi nedeniyle kendisini karantinaya aldı. Oyuncu, yaklaşık 2 aydır evinde karantina altında bulunuyor. Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini canlandıran oyuncu, bu süreçte eksiklerini de gördü.

Dışarıdan yemek söylemeye cesaret edemeyen oyuncu, evdeki yardımcısına da izin verdiği için yemekleri kendisi yapıyor. Instagram’da katıldığı canlı yayında ev halini anlatan Eda Ece, “Mutfağı ilk defa bu kadar aktif kullanmaya başladım. Yemek yapmak zorundayım. Dışarıdan sipariş vermeye korkuyorsun. Benim mutfak gereçlerim çok eksikmiş. Mutfak ile bir iletişimim olmadığı için sürü şey eksik. Online onları sipariş ettim” diye konuştu.

Bazen moral için de online sipariş verdiğini ifade eden Eda Ece, abartmamaya çalıştığına değindi. Sıcakkanlı, sosyal ve enerji dolu birisi olan Eda Ece, bunu canlandırdığı Yıldız karakterine de yansıttı. Bu durum da reyting olarak dizinin daha çok izlenmesini sağladı.

Eda Ece, kendisini nasıl tanımladığı sorusunu yanıtladı. Ünlü oyuncu,kendisini şu şekilde ifade etti:

“Yıldız, benden biraz daha yüzeysel olabilir. Yıldız pek sünger gibi değil. Kimsenin derdini düşündüğünü sanmıyorum. Daha neşeli bir tarafından hayatla baş etmeye çalışan bir karakter çizdik. Onun enerjisi bana iyi geliyor. Ancak ben karakter olarak daha duyarlıyım. Bir gün bir gazete haberini okuyup, bütün günüm mahvolabiliyor. Enerjim hemen aşağıya çekilebiliyor. Ya da bir arkadaşımın başına gelen bir şey, beni etkileyebiliyor. Bazen bunu abarttığım da oluyor. İnsanlar bana, ‘Yeter Eda, kendine gel, elinden geleni yaptın’ diyor. O konuda biraz daha hassasım. Daha duyarlıyım. Yıldız da daha yüzeysel, bir dizi karakteri olmasının verdiği bir hafiflik var.”

Eda Ece, bu karakteri oynarken derdini unuttuğunu anlattı. Eda Ece, gerçek yaşamında dert ve tasayı daha çok hisseden birisi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: