Ana sayfa Dizi Haberleri Tuba Büyüküstün hayranlarını coşturacak gelişme! Yeni dizisi bir kaç haftaya yayınlanıyor!

Tuba Büyüküstün hayranlarını coşturacak gelişme! Yeni dizisi bir kaç haftaya yayınlanıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 2003 yılında Sultan Makamı dizisinde oynadıktan sonra ünlenen, Çemberimde Gül Oya dizisi ile büyük dikkat çeken ve ardından Ihlamurlar Altında ile şöhrete kavuşan Tuba Büyüküstün, Asi dizisiyle ise büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Gönül Çelen, 20 dakika dizilerinin ardından unutulmaz bir başka dizisi Kara Para Aşk da halen farklı ülkelerden başarı haberleri ile adından söz ettiriyor. Cesur ve Güzel dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolde oynaması ise ayrı bir yere konuyor.

2016-2017 sezonlarında yayınlanan bu dizinin ardından ekrana uzun süre ara veren oyuncu, bir bölüm Menajerimi Ara’da 2020 yılında ekranda yer alsa da 2021 yılına kadar yaklaşık 4 yıl televizyon dizilerinde yoktu. İzleyicisi onu çok özlemişti ve Sefirin Kızı dizisinden Neslihan Atagül’ün rahatsızlığı sebebiyle ani ayrılışıyla yeniden sürpriz bir şekilde ekrana döndü.

Engin Akyürek ile Kara Para Aşk’ta iyi bir partnerlik ortaya koymuşlardı. İki oyuncuyu yıllar sonra yeniden bir arada görmek, izleyenler için de çok özel bir sürpriz olmuştu. Ani gelişen bu rolle birlikte Sefirin Kızı dizisinden sonra yeniden ekrana dönmesini de izleyici heyecanla bekliyor.

Tuba Büyüküstün hayranlarını coşturacak gelişme! Yeni dizisi bir kaç haftaya yayınlanıyor! 8

Yeni sezonda bir kanalda, yeni bir diziyle yer alır mı henüz bilinmiyor ancak dijitalde yerini almaya hazırlanıyor oyuncu! Netflix için çekilen Türkçe adı Zeytin Ağacı dizisi, platforma üye olan Tuba Büyüküstün hayranlarının heyecanla beklediği bir diziydi. Sonunda 28 Temmuz’da yayınlanacağı öğrenildi.

Yerli ve yabancı büyük bir hayran kitlesi olan Tuba Büyüküstün, Netflix için çekilen ve yurt dışı gösteriminde Another Self ismiyle yayınlanacak olan Zeytin Ağacı dizisinde Seda Bakan, Murat Boz, Serkan Altunorak, Fırat Tanış, Boncuk Yılmaz ve Rıza Kocaoğlu ile kamera karşısına geçti. Dizinin 28 Temmuz’da Netflix’de yayına gireceği açıklandı. Dizinin ilk tanıtımı da yayınlandı…

Tuba Büyüküstün hayranlarını coşturacak gelişme! Yeni dizisi bir kaç haftaya yayınlanıyor! 9

Sekiz bölümden oluşan dizinin konusu şöyle: Ada, Sevgi ve Leyla’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir.

Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Sevgi’nin başlattığı bu arayış, sadece onun değil Ada ve Leyla’nın da yaşamında beklenmedik olaylara neden olur.

Yapımcılığını OGM Pictures’ın üstlendiği dizinin daha birinci sezonu yayınlanmadan ikinci sezonunun da çekileceği duyurulmuştu. Ada ile Toprak isimli iki karakterin aşkının ön plana çıktığı Zeytin Ağacı’nda Ada’yı Tuba Büyüküstün, Toprak’ı ise Murat Boz canlandırıyor.

İşte dizinin ilk tanıtımı…