Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Eda Özerkan, Survivor’da tek bir pirinç tanesinin değerini anladı!

Eda Özerkan, Survivor’da tek bir pirinç tanesinin değerini anladı!

tarafından ker_def

edaozerkan1

Çocuğu sağlıklı büyütmek için sağlıklı bir ilişki şart

“Sizce sırf çocuk sahibi olabilmek için evlilik yapılır mı?” sorusu üzerine Eda Özerkan “Bence hayır. O çocuğu sağlıklı büyütmek için, anne babanın da sağlıklı bir ilişkisi olması şart. Evlenmek için evlenilmez, çocuk sahibi olmak için çocuk yapılmaz. İki kere iki dört” şeklinde cevap verdi.

Survivor hayata bakış açımı değiştirdi

“Survivor deneyimi sizin için nasıl geçti? Zorlandınız mı? Zorlandıysanız en çok hangi konuda oldu bu?” sorusunu “Çok çok zordu, bir ayda 6 kilo verdim. Gördüğünüz her şey gerçekti. Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki 55 kilo ile gittim 49 kilo ile döndüm. Orada insanın aklındaki tek olay açlıktı, sürekli oyun kazanmayı düşünüyorduk. Bir daha çağırsalar, yine giderdim. Her şeyden yoksun yaşamayı öğrendim, şükretmeyi öğrendim. Taze olmayan yemek yemeyen bir insandım, şimdi bir pirinç tanesinin kıymetini öğrendim.” şeklinde cevapladı.

Makyajsızken kendimi daha iyi hissediyorum.

“Makyaj yapmadığınızda kendinizi güzel buluyor musunuz?” sorusu üzerine “Ben makyajız kendimi daha iyi hissediyorum. Makyaj yaptığımda yüzümde maske var gibi hissediyorum.” Cevabını verdi.