Ana sayfa Sosyal Medya Kiralık Aşk’ın Eymen’i Barış Murat Yağcı, Survivor yarışmasının kötü izlerini hala taşıyor!

Kiralık Aşk’ın Eymen’i Barış Murat Yağcı, Survivor yarışmasının kötü izlerini hala taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında 2022 yılında yayınlanan Survivor yarışmasında yer alan isimlerden birisi de oyuncu Barış Murat Yağcı olmuştu. Yarışmadan Mayıs ayının başlarında ilenen Yağcı, sonraki süreçte ise dizinde yaşadığı sakatlıklar ile uğraşmak durumunda kaldı.

Operasyon geçirmesi gerektiğini ve doktordan randevu beklediğini anlatan genç oyuncu, bu rahatsızlığı nedeniyle de şimdilik projelerde yer alamıyor. Yakın zamanda diziden ameliyat olacağını ifade eden oyuncu, Eylül veya Ekim ayında ise yeni bir proje ile setlere geri döneceğinin müjdesini verdi.

Kiralık Aşk dizisinde canlandırdığı Eymen karakteri ile büyük dikkat çeken oyuncu, ardından da Şevkat Yerimdar isimli dizide Bora karakterini canlandırmıştı.

Sosyetik Gelin isimli sinema filminde de yer alan ve Survivor yarışmasıyla da kariyerinde farklı adımlar atan Barış Murat Yağcı, yeniden setlere dönmeyi heyecanla bekliyor.

Barış Murat Yağcı, “Diz biraz sıkıntılı, doktordan tarih bekliyorum. Ona göre bir ameliyat olacak. 2-3 hafta yatış olacak şekilde bir ameliyat olacak: sakatlık zor şey” dedi.

Müzisyen kimliğini de konuşturan ve çıkardığı şarkıyla da hayranlarını mutlu eden genç oyuncu, bunun sadece sevenlerine bir armağan olduğunu, şarkıcılık gibi bir hedefinin olmadığını söyledi.

Yağcı, “Sadece bana destek olan insanlara karşı vefa borcuydu. Ben şarkıcı değilim, iyi de bir sesim yok. Denemiştim, şarkıcılık olsun diye değil. Denemek için yapmıştım. Bu saatten sonra yapmam, sesi olanlar yapsın. Ben yapmayı düşünmüyorum” şeklinde konuştu.