Ana sayfa Dizi Fragmanları EDHO başlattı, Çukur sürdürdü, şimdi Kimse Bilmez onları takip ediyor!

EDHO başlattı, Çukur sürdürdü, şimdi Kimse Bilmez onları takip ediyor!

tarafından ker_def

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 4. sezon finalinde Hızır Çakırbeyli, Ömür Façalı’yı İlyas’a istemişti. Yüzüklerin takıldığı 139.bölüm 4. sezon finalinde Behzat karakterini canlandıran Emir Benderlioğlu ile İlyas’a hayat veren Ozan Akbaba, Ankara oyun havası eşliğinde müthiş bir görsel şölen sunmuştu.

Ardından da Çukur dizisinde 3.sezon 4. bölümde Nehir ile Yamaç arasında Erik Dalı şovu yaşanmıştı. Aras Bulut İynemli ve Hazal Subaşı, bu sahnedeki performansları ile büyük beğeni toplamıştı.

Şimdi ise atv ekranındaki Kimse Bilmez dizisinin 3 Kasım Pazar akşamı yayınlanacak 20. yeni bölümünde oyun havaları eşliğinde izleyicilere görsel bir şölen sunulacak.

Yayınlandığı günden beri seyircisini ekran başına kilitleyen ‘Kimse Bilmez’in 20’nci bölümüne Pilot ve Hüdaverdi’nin dans sahnesi damga vuracak. Eşsiz ve dev bir prodüksiyonla çekilen çok özel bir sahne için dans eğitimi alan Burak Serdar Şanal ve Ferdi Kurtuldu, profesyonel dansçılara taş çıkardı.

ÇOK ÖZEL BİR SAHNE

Kimse Bilmez’in Pazar akşamı yayınlanacak olan 20’nci bölümünde çok özel bir dans sahnesi seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Senaryo gereği İstanbul’un eşsiz manzarasına karşı dans edecek olan Pilot ve Hüdaverdi, herkesi ekran başına kilitleyecek. Dans sahnesinin çekimi için bir hafta boyunca eğitim alan Burak Serdar Şanal ve Ferdi Kurtuldu, performanslarıyla da göz dolduracak.

EDHO başlattı, Çukur sürdürdü, şimdi Kimse Bilmez onları takip ediyor! 8

SETTE ANADOLU ATEŞİ

Dans sahnelerinin çekiminden bir hafta önce, Anadolu Ateşi ve Kafkas Kartaları gurubunda yer alan dans eğitmeni Osman Ak ve dans eğitmeni Onur Çalapkulu’ndan eğitim alan Burak Serdar Şanal ve Ferdi Kurtuldu, eğitmenlerinden tam not aldı. ‘Klüp dans’, ‘Hop Tek’ ve ‘Zeybek’ oynayan ikili, seyirciye unutulmaz anlar yaşatacak.

USTA OYUNCU KADROSU

EDHO başlattı, Çukur sürdürdü, şimdi Kimse Bilmez onları takip ediyor! 9

Yönetmenliğini Kartal Çidamlı ve U. Hakan Eren’in üstlendiği dizide dram, aksiyon ve macera hız kesmeden devam ediyor. Yönetici Yapımcılığını Osman Enes Yakut’un üstlendiği, başrollerini; Keremcem, Özgü Kaya, Engin Hepileri ve Burak Serdar Şanal’ın paylaştığı dizide; Zeynep Elçin, Zehra Yılmaz, Ferdi Kurtuldu, Kubilay Penbeklioğlu, Özlem Başkaya, Yiğit Koçak, Selda Özbek, Hakan Altıner, Timur Ölkebaş, Burak Haktanır, Onur Dikmen, Mehmet Ali Kaptanlar, Adnan Biricik, Asya Taşkın ve Ahmet Mekin gibi usta isimler yer alıyor.

Senaryosunu Hasan Burak Kayacı’nın kaleme aldığı Kimse Bilmez, sürükleyici hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla atv izleyicilerinin gönüllerinde taht kurdu.

Kimse Bilmez, her Pazar saat 20.00’de Atv’de…