Ana sayfa Dizi Haberleri EDHO’nun Hızır’ı Oktay Kaynarca, nereden nereye geldi, tam bir mucize!

EDHO’nun Hızır’ı Oktay Kaynarca, nereden nereye geldi, tam bir mucize!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Oktay Kaynarca, bir dönem rol aldığı Kurtlar Vadisi’ndeki Süleyman Çakır gibi, yeni karakterini de fenomen yapmayı başardı. atv’de 6. sezonunu geçiren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, hikayesi ve oyunculuk performansının yanı sıra yıllardır sürdürdüğü istikrarlı gidişiyle de nadide işlerden birisi.

Oktay Kaynarca da diziye fazlasıyla sahip çıkıyor. Hem sosyal medya paylaşımları hem de basındaki röportajları ile dizisini öven oyuncu, böyle bir projede yer almaktan da son derece memnun.

Oktay Kaynarca’nın çocukluk yılları ise pek bilinmez. Oyuncu, atv’de yayınlanan Dizi TV programına çocukluğu ile ilgili detaylar verdi. Oyuncu hem yaramaz hem de akıllı bir çocuk olduğunu söyledi.

Oyuncaklarla oynayan bir çocukluk geçirmediğini, kendi oyuncuklarını kendisinin yaptığı bir neslin üyesi olduğunu anlatan Oktay Kaynarca, bugünkü teknolojik gelişmeyi de şaşırarak anlattı.

EDHO'nun Hızır'ı Oktay Kaynarca, nereden nereye geldi, tam bir mucize! 7

İşte Oktay Kaynarca’nın pek bilinmeyen çocukluk dönemine ilişkin sözleri ve bugünün dünyası ile yaptığı çıkarım:

“Yaramaz bir çocuktum zaten ama akıllı bir çocuktum. Yaramaz ama akıllı bir çocuktum. Öyle oyuncak çocuğu değildik. Kendi oyuncaklarımızı kendimiz yapan nesiliz biz. Şimdiki gibi telefon yoktu hayatımızda. Evlerde telefon yoktu. Oradan buraya taa o teknolojinin içerisinde büyüdük. Yani dehşetle o gelişmeyi gördük. Şimdi 2 yaşındaki çocuk elindeki tabletle oynayabiliyor. Biz onu çözebilene kadar ohooo… Yani şu anda onları kullanabiliyor olmamız bile mucize bence.”