Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kafası, bacakları, parmakları kırıldı! Hilmi Cem İntepe’nin bilinmeyen yılları!

Kafası, bacakları, parmakları kırıldı! Hilmi Cem İntepe’nin bilinmeyen yılları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maria ile Mustafa dizisinde başrolde yer alan Hilmi Cem İntepe, ekip arkadaşları ile birlikte Kapadokya’da yoğun tempoda çalışmalara devam ediyor. Dizinin total performansı her geçen gün artıyor ve bu da önemli bir adım olarak görülüyor. Jessica May ile başrolde yer alan İntepe, atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuştu.

Oyuncu, çocukluk dönemini anlattı ve hiperaktif olduğunu, her yerinin yara bere ve kırıkla dolu olduğunu anlattı. Hilmi Cem İntepe, anlaşılan içi içine sığmayan bir çocukmuş…

Enerjisini atmak için farklı spor dalları ile uğraşan ve hepsinden sıkılan oyuncu, sonrasında ise akrobasi ve break dansı keşfetti. Bu da İntepe’yi oyunculuğa doğru sürükleyen adımlardan birisi oldu.

Hilmi Cem İntepe, çocukluk yıllarında kafasına 15 dikiş atıldığını, parmaklarının ve bacaklarının kırıldığını ve her yerinin de yara bere içinde bir dönem yaşadığını söyledi.

Ünlü oyuncu şöyle konuştu: “Ben hiperaktif bir çocuktum. Durdurulamaz bir çocuktum. Çok çeşitli spor dalları denedim. Hiçbirinin bana göre olmadığını fark ettim. Denedim ama enerjimi atamadım hiç birimde. Sonra akrobasi, break dans ile tanıştım. Sonra başka bir yöne doğru gitti. Kafamda 15 dikiş var, parmaklarımın çoğu kırık, 2 bacağım kırık. Her yerim yara bere içinde siz anlayın işte çocukluğumu….”

Kafası, bacakları, parmakları kırıldı! Hilmi Cem İntepe'nin bilinmeyen yılları! 7