Ana sayfa Dizi Haberleri Efsane geri geliyor! Tuba Büyüküstün’e Menajerimi Ara dizisinin yönetmeninden jest

Efsane geri geliyor! Tuba Büyüküstün’e Menajerimi Ara dizisinin yönetmeninden jest

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün, 2016-2017 sezonunda Cesur ve Güzel isimli diziyle ekranlara gelmişti son kez. Oyuncu o süreçten sonra eski eşi Onur Saylak’ın Daha filmi ve Netflix’in Ottoman isimli kısa dönem dizisinde yer almıştı. Ekranda uzun süredir olmayan oyuncu, izleyiciye bir sürpriz yaparak yeni sezonda bir diziye konuk oyuncu olarak geliyor.

Netflix’in ‘Call My Agent’ isimli dizisinin yerli versiyonu olan Menajerimi Ara dizisinde kendisini oynayacak olan oyuncunun çekimlerinden kareler tanıtımda yayınlandı. Hayranlarının merakla beklediği bölümde Büyüküstün’e dizinin bir oyuncusu Fatih Artman eşlik etti. Tuba Büyüküstün’ü at binerken göreceğimiz sahneler tanıtımda yer aldı.

Tuba Büyüküstün konuk oyuncu olarak geldiği sette Fatih Artman ile çekilen bir fotoğrafını story’den paylaşıp meslektaşına teşekkür etmişti. Bir jest de dizinin yönetmeninden geldi. Ali Bilgin, Tuba Büyüküstün ve Fatih Artman’ın bu fotoğrafını paylaşıp “1 bölüm de olsa efsane geri dönüyor” notunu düşmüştü.

Büyüküstün, Bilgin’in bu jestini kendi hesabında paylaşıp “Teveccühünüz efendim” yanıtını verdi.

Efsane geri geliyor! Tuba Büyüküstün'e Menajerimi Ara dizisinin yönetmeninden jest 7

25 Ağustos Salı akşamı star TV’de başlayacak olan dizinin ilk bölümünde Tuba Büyüküstün’ün konuk oyuncu olarak seçilmesi önemli bir jest aslında. Yayınlandığı tüm ülkelerde büyük başarı kazanan Call My Agent dizisinin Türk uyarlaması olan Menajerimi Ara, adeta bir ünlüler geçidi olacak.

Başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu, Ahsen Eroğlu ve Deniz Can Aktaş’ın oynadığı ve bir menajerlik ajansında yaşanan olayların hikayeleştirildiği dizinin her yeni bölümüne ünlü isimler katılacak ve kendilerini canlandıracak.