Ana sayfa Sosyal Medya Hazar Ergüçlü’nün koluna ne oldu? Set kazası mı?

Hazar Ergüçlü’nün koluna ne oldu? Set kazası mı?

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Son olarak Netflix’in Hakan Muhafız dizisinde oynayan Hazar Ergüçlü, yaptığı son sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri çekti. Oyuncunun paylaşımında dikkat çeken şey, kolundaki sargıydı. Bir kafede yemek yiyen Hazar Ergüçlü, objektife verdiği aşağıdaki pozu instagram hesabında paylaştı. Ergüçlü’nün genelde bilek zedelenmelerinde kullanılan bir sargısının olduğu farkedildi.

Şu sıralar Show TV’de yayınlanacak bir dizide rol alacağı öğrenildi Hazar Ergüçlü’nün. Aynı zamanda Demet Evgar ve Dilan Çiçek Deniz’in de rol alacağı dizi, Alevlerin Ardında isimli dizinin Türk uyarlaması. Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği dizi merakla beklenirken, dizinin oyuncusu Hazar Ergüçlü’nün bileğindeki durumun da bir set kazası mı olduğu merak konusu!

Oyuncunun instagram sayfasında yaptığı paylaşımlar yoruma kapalı! Çok fazla etkin hesabını kullanmıyor Hazar Ergüçlü. Paylaştığı fotoğrafa herhangi bir not da düşmemiş. Yalnızca verdiği pozu paylaşıp takipçilerini de merakta bırakmış oyuncu! Tabii takipçileri de yorumlara kapalı olduğu için neler olduğunu soramıyor.

Hazar Ergüçlü’nün paylaşımını aşağıda görebilirsiniz. Bu arada oynayacağı dizi, Netflix’te yayınlanan Alevlerin Ardında isimli dizinin yerli uyarlaması olacak. Dizide ayrıca Toprak Can Adıgüzel, Sema Kekiç ve Cem Bender de yer alırken yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız oturacak.

????

Hazar Ergüçlü'nün koluna ne oldu? Set kazası mı? 7