Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi 15. bölüm 2. fragmanı izle! Deniz, Zeynep ile evlenme yolunda

Ege’nin Hamsisi 15. bölüm 2. fragmanı izle! Deniz, Zeynep ile evlenme yolunda

tarafından ker_def

Başrollerinde Uraz Kaygılaroğlu, İclal Aydın ve Bestemsu Özdemir’in yer aldığı Ege’nin Hamsisi dizisinin 15. bölümünden 2. fragman yayınlandı. 29 Ekim Pazartesi günü ekrana gelecek olan TRT1’in dizisinde eğlenceli anlar yaşanacak. Videodan 15. bölümden yeni görüntüleri izleyebilirsiniz.

15. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

“Şevket’in muhlama dükkanında çıkan yangına gözü kapalı dalıp, Fikret’in dükkanda mahsur kalan ördeklerini kurtaran Deniz, yaralanıp hastaneye kaldırılır.

Bu olayla Karadenizli ailenin sevgisini kazanan ve hem Şevket’in hem de Fikret halanın gözüne giren Deniz, Zeynep’le evlenme yolunda büyük bir aşama kaydetmiş olur.

Fikret’in eski nişanlısı Nuri, Alman nişanlısı Erica’yı Rize’ye götürürse, köydeki anne ve babasının onu istemeyeceklerini çok iyi bildiği için bir plan yapar. Sahildeki çay bahçesinin sahipleri Sevim ve Eşref’e, otelin mutfak işlerini onlara ihale etme karşılığında, birkaç günlüğüne “Rize’den gelen anne ve babası rolünü” oynamalarını teklif eder. Yeni bir gelir kapısına ihtiyaçları olan Sevim ve Eşref, mecburen bu teklifi kabul ederler. Onlar artık hem kıyafetleri hem de konuşma tarzlarıyla tam bir Karadenizlidir.

Bu arada Deniz, müstakbel kayınpederinin gözüne girebilmek için, onun eski balıkçı takasının motorunu tamir eder. Şevket, Deniz’in çok zeki ve akıllı bir mühendis olduğunu görünce, o’na daha da yakınlık duyar. İkili, kaptan ve miçosu olarak, takayla denize açılırlar. Bu gezi müstakbel damat ve kayınpeder arasındaki dostluğu daha da pekiştirir.

Yangın yüzünden dükkanındaki elektrikler kesilen bütün işleri kalan Şevket’e yardım elini uzatan Melahat, ona mutfağını ortak kullanmayı teklif eder. Bu teklife çok sevinen Şevket, malzemelerini alıp, Melahat’ın Egeli mutfağına misafir olur. Biri Egeli, diğeri Rizeli, iki yemek ustası, yan yana çalışırlarken, aralarında yeni kıvılcımlar çakar.

Sevdiği kızı yıllar önce kaybettiği babasıyla tanıştırmak isteyen Deniz, onunla birlikte tekneyle denize açılır… Bu duygusal gezinin finalinde genç aşıkları büyük bir sürpriz beklemektedir…”

DİZİDEN DETAYLAR

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor.