Ana sayfa Dizi Fragmanları Kızım 6. Bölüm 3. Fragmanı İzle

Kızım 6. Bölüm 3. Fragmanı İzle

tarafından ker_def

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kızım, bu akşam 6. bölümü ile ekrana gelecek.
Başrollerinde Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve Beren Gökyıldız’ın oynadıkları dizinin bir önceki bölümünde, Öykü’nün annesi Asu ortaya çıkmıştı.

Selin Şekerci’nin oynadığı Asu’nun, Cemal ve Demir’in, yetiştirme yurdundan arkadaşı ve Cemal’in eski sevgilisi olduğu öğrenildi. Videodan 6. bölüm 3. fragmanını izleyebilirsiniz.

Asu, yeni bölümde Cemal’den aldığı haberler sonrasında Öykü ve Demir’i görmek istiyor. Uzaktan onları gören Asu’nun içinde başka duygular uyanmaya başlıyor.

Asu’ya ‘Öykü’nün babası ben miyim?’ sorusunu soran Cemal, bir cevap alamadı. Bu sorunun yanıtı yeni bölümde verilir mi bilemiyoruz ancak Demir ve Öykü arasındaki baba-kız ilişkisi, her geçen gün daha da sağlamlaşıyor.

Demir, Öykü’nün annesiyle ilgili bilgilere ulaşmaya çalışıyor ama bulamıyor. Teyzesi sandığı kişinin Öykü hakkında söylediklerini aklından çıkaramayan Demir, Öykü’ye kendisine anlatmadığı şeyi öğrenmek istiyor.

Bu arada dizinin yayınlanan 6. bölüm 3. tanıtımında, Öykü’nün artık hastalığının iyice yüzeye çıkmaya başladığı anlaşılıyor. Dişlerini fırçalamak isteyen Öykü, elindeki fırçayı tutamıyor ve bir anda düşürüyor.

Demir, o anda banyonun kapısını açıyor ve bir an kalakalıyor. Demir ne görecek? Öykü hastalığını anlattı mı, anlatacak mı büyük merak konusu.

Görünen o ki Öykü, bir süre sonra hastalığını saklayamayacak hale gelecek.

Bu arada Selin Şekerci’yi de Asu rolüyle sahnede şarkı söylerken göreceğiz yeni bölümde. Asu, Sezen Aksu’nun Küçüğüm şarkısını izlerken duygusal sahnelere ekrana yansıyacak.

Yeni bölümün hayli duygusal anlar barındırdığı da yeni tanıtımdan anlaşılıyor.