Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizisinde alkışı hak eden karar!

Ege’nin Hamsisi dizisinde alkışı hak eden karar!

tarafından ker_def
Ege’nin Hamsisi dizisinde Deniz ve Zeynep’i Bekleyen Tehlike

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Ege’nin Hamsisi, birçok rakibi bayram tatili nedeniyle ekrana gelmezken, bu akşam izleyici ile 6. bölümüyle buluşacak.

Kanalların izleyicileri bir hafta daha bekleteceği ortamda TRT 1’in dizilerinin bayram ekranında yer alması aynı zamanda izleyiciye duyulan saygıyı da ifade ettiğinden alkış almakta.

Ege’nin Hamsisi dizisinin 20 Ağustos pazartesi akşamı ekrana gelecek 6. bölümünde neler olacak?

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren reyting rekorları kırarak tüm kategorilerde birinci olan ve izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Ege’nin Hamsisi’nin 6. Bölümü, 20 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Ege ve Karadeniz’in büyüleyici coğrafyasının güzelliklerini gözler önüne seren dizi, komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çekiyor.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren, senaryosunu ise Bahar Filiz Ekinci kaleme aldı.

İşte 6. bölüm framganı:

Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduran Ege’nin Hamsisi’nde aynı zamanda sanat dünyasının genç yetenekleri de bir araya geldi. Egenin Hamsisi’nde İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi’nin 20 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak olan 6. Bölüm özeti ise şöyle:

Deniz ve Zeynep’i Bekleyen Tehlike

“Deniz ve Zeynep’in çıktıkları kayık gezintisi, motorun bozulmasıyla bir faciaya dönüşür. Denizin ortasında mahsur kalmalarının yanı sıra, ailelerinin birlikte olduklarından dahi haberi yoktur. Çiftimiz çaresizce kurtulmak için çabalasalar bile, kasaba kıyısında onları Melahat ve Şevket tehlikesi beklemektedir.

Şevket’in ablası Fikret, Sığacık’a geldikten sonra kardeşini korumak için atağa geçer. Şevket’in aşçılık marifetlerini kasabalıya göstermek isterken, Melahat ve Şevket’i, dükkanlarının kaderini belirleyecek bir yarışın içine sokacaktır. Bir yandan kasabalılarda bayram hazırlığı sürerken Fikret’in Melahat’a yaptığı oyun, hiç tahmin edemeyeceği bir şekilde bozulur.”

Ege'nin Hamsisi dizisinde alkışı hak eden karar! 7

EGE’NİN HAMSİSİ (TRT 1)

YAYIN TARİHİ: 20 Ağustos Pazartesi 20.00

YAPIMCI: Köprü Film-Ferhat Eşsiz

YÖNETMEN: Ufuk Hakan Eren

SENARYO: Bahar Filiz Ekinci

OYUNCULAR: İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Hakan Bilgin, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Buse Meral, Celal Öztürk, Utku Ateş, Uğur Demirpehlivan, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal…

MÜZİKLER: Kalan Müzik