Ana sayfa Dizi Haberleri O Hayat Benim’de çok gözyaşı döken İclal Aydın yeni dizisinde yine hüzünlendirdi

O Hayat Benim’de çok gözyaşı döken İclal Aydın yeni dizisinde yine hüzünlendirdi

tarafından ker_def
Ege’nin Hamsisi dizisinde bir İclal Aydın resitali!

TRT 1 ekranlarının sevilen dizilerinden Ege’nin Hamsisi ile ekrana dönüş yapan İclal Aydın, müthiş performansı ile alkışı hak eden isimler arasında yer alıyor.

O Hayat Benim dizisindeki başarılı Hasret karakterinden sonra İclal Aydın’ı yeniden ekranda görmek hayranları için büyük mutluluk kaynağı. Hasret karakterinin gözyaşlarına ve başına gelen talihsizliklere üzülen izleyiciler, onun başarılı performansını ise alkışlamıştı.

Yaz ekranında izleyicilerin keyifle ekran karşısına geçmesini sağlayan dizide dikkat çekici bir performans sergileyen İclal Aydın, oyunculuktaki olgunluk günlerini yaşıyor. Önceki bölümlerde güldüren isimlerden Aydın, bu bölümde ise hüzünlendirecek.

Dizi hayranlarının her bölümünü merakla beklediği Ege’nin Hamsisi’nin 6. bölümünde de bir İclal Aydın resitali vardı.

20 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 6. bölümde Zeynep ile Deniz’in denizin ortasında kalmasına yol açan tatsız deniz sefasında, İclal Aydın’ın canlandırdığı Melahat karakteri panik yapacak.

İclal Aydın’ın bu sahne sırasındaki performansı dikkatleri çekecek.

İşte 6. bölümde yaşanacaklar:

O Hayat Benim'de çok gözyaşı döken İclal Aydın yeni dizisinde yine hüzünlendirdi 7

6. Bölüm Özeti

Dizide, kız arkadaşı Zeynep’le (Bestemsu Özdemir) tekne sefası yapmak isteyen Deniz (Uraz Kaygılaroğlu)’i tatsız sürprizler beklemektedir. Denizin ortasında kalan iki genç, kurtulmanın yollarını ararken, aileleri merak içindedir.

Zeynep’in babası Şevket (Uğur Çavuşoğlu) kızını işte mesaide bilirken, Deniz’in tekneyle açıldığını öğrenen Melahat (İclal Aydın), kıyıda merak ve endişeyle onların dönmesini beklemektedir. Saatler geçip de bir haber alınamayınca Melahat, kızı Derya’ya sarılarak gözyaşlarına boğulur. Eşini de bir deniz kazasında kaybeden Melahat’i yatıştırmak mümkün olmaz.

Ege’nin Hamsisi’nin 6. Bölümündeki bu sahneler çekilirken gerçekten ağladığını ve üzüntüden kahrolduğunu belirten İclal Aydın, “Ben bir anne olarak Ege’nin Hamsisi’nde her zaman Melahat’in yerine kendimi koyuyorum. Deniz ve Zeynep’in gece denize açılıp da sabaha kadar bir haber alamamak onu mahvetti. Melahat, canından çok sevdiği oğlunun başına birşey gelecek diye gözyaşlarına boğuldu. En çok zorlandığım sahnelerden biriydi. Allah kimseye böyle bir olayı yaşatmasın.” dedi.

Denizin ortasında tekneleri bozularak mahsur kalan Zeynep ve Deniz, sağ salim kasabaya dönecek ve ailelerine kavuşacak mı, Ege’nin Hamsisi’nin 6. Bölümünde izleyeceğiz.

Ege’nin Hamsisi’nin hüzünlü ve eğlenceli sahneleriyle beğeni toplayacak 6. Bölümü, 20 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına gelecek.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizide başrolleri, İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş paylaşıyor.