Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizisinde çok ilginç bir tesadüf yaşanıyor!

Ege’nin Hamsisi dizisinde çok ilginç bir tesadüf yaşanıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
TRT1 ekranlarında yeni başlayan ve dün akşam (23 Temmuz) 2. bölümüyle ekrana gelen Ege’nin Hamsisi dizisi, hem komediyi hem de aşkı harmanlıyor.

Dizide esprili ve keyifli hikayelerin yanı sıra, izleyiciyi yaz boyunca alıp götürecek bir aşk da hikayeye yedirilmiş.
Son olarak Atv’nin kısa süreli yayınlanıp final yapan dizisi Masum Değiliz’de oynayan Uraz Kaygılaroğlu, bu kez Deniz karakteri ile karşımıza çıkıyor.

Meryem dizisinde oynayan Bestemsu Özdemir ise bu kez Zeynep karakteriyle ekrana geliyor.

Ege’nin Hamsisi dizisinde buluşan iki oyuncunun canlandırdığı Zeynep ve Deniz’in aşkı, önümüzdeki günlerde daha çok konuşulacağa benziyor.

EGE’NİN HAMSİSİ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Dizide bir de ilginç bir tesadüf yaşanıyor. Meryem dizisinde Bestemsu Özdemir, Beliz karakterini oynuyordu.

Beliz’in babasının katili olmakla suçladığı Yurdal Sargun’u oynayan Uğur Çavuşoğlu ile Bestemsu Özdemir, bu kez bambaşka bir rolle aynı dizide buluştular. Üstelik bu kez Bestemsu Özdemir, Uğur Çavuşoğlu’nun kızı rolünde.

Ege'nin Hamsisi dizisinde çok ilginç bir tesadüf yaşanıyor! 7

Çavuşoğlu, Şevket Gerginoğlu isimli Karadeniz’li bir aşçıyı oynuyor. Doğma büyüme Karadenizli. Zeynep ve Ömer’in babası. Usta bir aşçıdır. Çabuk sinirlenip çabuk sakinleşen bir adam. Ege kasabasına bomba gibi düşüyor.

Diziyi takip edenler, Ege’nin Hamsisi’ni şimdiden beğenmiş görünüyor. Bir izleyicinin yaptığı şu yorumlar da pek çok kişinin ortak görüşü aslında.

“Uraz Kaygılaroğlu için bile dizi bir şans verilmesini hak ediyor.” İlginç bir şekilde Bestemsu bir önceki işinde babasının katili olmakla suçladığı adamın bu sefer kızını oynuyor.

“İki oyuncu da hiç ara vermeden serilerde rol almaya devam ediyorlar. Bestemsu en son Meryem’de oynamıştı. Uraz Kaygılaroğlu ise en son Masum Değiliz dizisinde rol almıştı. İyi bir çift olacakları konusunda ben de ümitliyim. Bekleyip göreceğiz. TRT1’de oldukları için avantajlılar. Reyting almasa da bir süre devam etme şansları mevcut.”