Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi dizisinde her şeye iyi güzel de, bir konuda fena çuvalladılar!

Ege’nin Hamsisi dizisinde her şeye iyi güzel de, bir konuda fena çuvalladılar!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz
Ege’nin Hamsisi dizisi 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı

TRT 1 ekranlarında ilk bölümüyle 16 Temmuz Pazartesi akşamı ekrana gelen Ege’nin Hamsisi dizisinde başrolleri Uraz Kaygılaroğlu, İclal Aydın ve Bestemsu Özdemir üstlenmekte…

Diziyle ilgili sosyal medyaya düşen yorumlara bakıldığı zaman izleyicinin genel anlamda beğendiği ortaya çıkıyor.

“Harika bir dizi” diye yorumda bulunan izleyicilere karşın, eleştiriler de var.

“Şiveler olmamış, güzel yapamıyorlar. Özellikle Karadeniz şivesi iyi olmamış. Daha güzel ve daha komik bir dizi bekliyordum” diyen bir izleyicinin eleştirileri ise dikkat çekmekte…

Dizinin kadın başrol oyuncusu Bestemsu Özdemir’i sevemediğini yazan bir izleyiciye karşılık, ailece izlenebilecek bir dizinin ekranda yer aldığını söyleyen diziseverler de bulunuyor.

Ege’nin Hamsisi dizisindeki şive sorununun kısa zamanda çözülmesi ile işler rayına girecektir.

Zira dizinin en ciddi eleştiri aldığı konu ne oyuncu kadrosu ne hikayesi ne de mekanları…

En büyük eleştiri şivelerin iyi olmadığı üzerinden yapılıyor.

Uraz Kaygılaroğlu’nun hayranları ise dizideki karakterini beğendikleri yönünde mesajlar paylaşmakta.

Merakla beklenen Ege’nin Hamsisi dizisi 2. bölüm fragmanı da yayınlandı:

Genl Hikaye

Gönüller Bir Olsun “Ege’nin Hamsisi” doksanlı yıllardan kalma, deniz kenarında yeşil-mavi bir ege kasabası ve bu kasabanın amaçları, tutumları ve de tasarrufları ne olursa olsun hatırşinas insanlarının hikâyesidir.

Kasabalıların bir arada büyük bir aile gibi yaşadığı, sevginin ve birliğin her şeyden önce geldiği bu güzel Ege toprağında bir Karadeniz lokantası açılmasıyla işler karışır. Bakir yaşamlarını, kendi küçük savaşlarını, bu güneşin elini en son çektiği topraklarda nice zamandır devam ettirmekte olan kahramanlar, tatlı bir Karadeniz-Ege çekişmesine tutulur.

Geçmişlerinin tatlı-soğuk imbatında neşeli, çok büyük cümleleri olmayan, hiç açılmamış mektuplarla yaşamaya devam eden bu Ege kasabası, büyük bir aşka şahit olacak ve bu çekişmenin tarafları uzlaşmanın yollarını arayacaklardır.

Yerlisiyle, esnafıyla, öğrencisiyle, gezginiyle şenlenen kasabada dillere destan bir aşk filizlenip büyüyecektir. Bu davul zurna ve kemençe, börülce karalahana, zeytinyağı tereyağı savaşı; geçmişlerin, arkadaşlıkların, hoşlanmaların, kıskançlıkların da işin içine dahil olmasıyla, fonda Ege-Karadeniz müzikleriyle iyice eğlenceli bir hal alacaktır.

EGE’NİN HAMSİSİ BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Ege'nin Hamsisi dizisinde her şeye iyi güzel de, bir konuda fena çuvalladılar! 7

Bazen düşmanlıklar, kısmi dostluklara; puslu geçmişler, başkalarının oluşmamış geleceklerine dönüşecek, bazen de “asla dönmem kararımdan! “ ya da “başkalarına bakmam bu saatten sonra!“ naraları terslerine dönüşüverir, bu yeni kasaba nizamında.
Ama ne olursa olsun asla kötü, fesat ya da içten pazarlıklı olanlar kazanamaz akşam rüzgârları kireçli duvarları aşındırmaya yüz tutmuşken, gerçek yaşamın aksine uzayıp giden dar yollarıyla ulaşılması zor bu Ege kasabası, kocaman dünya düzeninde kâh eğlenceli kâh hüzünlü ama ne olursa olsun insancıl kanunlarıyla bir masal gibi evvel zaman içerisinde sahnesini alarak yaşamına devam eder ve de öylece gider, vesselam.