Ana sayfa Sosyal Medya Eğlendik, güldük tamam! Eda Ece, hayatın gerçeklerini unutmuyor!

Eğlendik, güldük tamam! Eda Ece, hayatın gerçeklerini unutmuyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Yasak Elma dizisinin Yıldız’ını oynayan Eda Ece, sosyal medyayı hayli etkin kullanan isimlerden.

Çoğu zaman Yıldız’la eğlenirken, çoğu zaman da günlük hayatından paylaşımlarla takipçilerini hem mutlu ediyor hem de eğlendiriyor.

Ece, esprili ve eğlenceli kişiliğini her fırsatta sergilerken, bir yandan sosyal ve toplumsal olaylara karşı duruşunu da net koyan isimlerden.

Eda Ece, son olarak Pınar Gültekin’in Muğla’da vahşi bir cinayete kurban gitmesinin ardından başlayan ve ‘İstanbul Sözleşmesi’nin uygulanmasının geri çekilmesi konusuna tepkilerle süren sosyal medyadaki akıma destek vermeye devam ediyor.

Her fırsatta konuyla ilgili paylaşımlar yapan Eda Ece, kadınların dayanışması gerektiği ve kadına şiddet ile ilgili farkındalık yaratılmasının vurgulandığı paylaşımlara desteğini sürdürüyor.

Her ne kadar şu sıralar Yasak Elma dizisinin setinde yoğun saatler geçirse de gerçek hayatta yaşananlara sessiz kalmayan oyuncu sosyal medya hesabından her fırsatta konuya dikkat çekmek için uğraşıyor.

Sosyal medyayı sadece bir eğlence aracı olarak görmediğini de bu paylaşımlarıyla göstermiş oluyor oyuncu.

Instagram’da 3,5 milyon takipçiye ulaşan oyuncunun son paylaşımı Mor Çatı Vakfı’na desteğini ortaya koydu.

İşte o paylaşım:

#kadınaşiddetehayır #istanbulsözleşmesiyaşatır #kadınhakları #kadındayanışması #eşitlik #womensupportingwomen #proudtobeawoman @morcati_vakfi ♥️????????

Eğlendik, güldük tamam! Eda Ece, hayatın gerçeklerini unutmuyor! 7