Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Ece Dizdar kendisi için çok acı olan bir günde kaybettiği ailesini andı!..

Oyuncu Ece Dizdar kendisi için çok acı olan bir günde kaybettiği ailesini andı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ece Dizdar, 2002 yılında bu yana ekranlarda farklı projelerle yer alan tecrübeli bir isim… En Son Babalar Duyar isimli dizideki ‘Selin’ performansı ile sektöre adım adan oyuncu, birçok yapımda yer aldı ve Güneşi Beklerken’deki ‘Melda’ olarak dikkatleri çekti.

Fi dizisinde’ Nazlı’ ve Siyah Beyaz Aşk’ta da ‘İdil’ olarak göz dolduran Ece Dizdar, Alef isimli BluTV dizisinde de ‘Maya’ karakterini canlandırdı. Pek çok projede etkili rollerde yer alan oyuncunun 1999 yılında tüm Türkiye’yi sarsan 17 Ağustos depreminde anne ve babasını kaybettiğini biliyor musunuz?

Ece Dizdar, 17 Ağustos 1999’daki Marmara Depremi’nde kaybettiği ailesini ölüm yıl dönümlerinde, sosyal medya paylaşımıyla andı.

Oyuncu Ece Dizdar kendisi için çok acı olan bir günde kaybettiği ailesini andı!.. 8

Yıllar önce ailesiyle birlikte çekildiği fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü oyuncu, gönderisinde şu ifadelere yer verdi;  “17 rakamını sevmem. Ağustos kelimesini de… Mesela böyle gün olmaz bence. Kalbim her sene bir vuruş aksar. Ailenin kaybının bir doğal afet dolayısıyla oluşu, bugünün toplumun belleğinin bir parçası oluşu ilginç bir şey.

Oyuncu Ece Dizdar kendisi için çok acı olan bir günde kaybettiği ailesini andı!.. 9

Her sene bu paylaşımı yapmak önce anlamsızlaşır, dersin ki; ben kime anlatıyorum bunu, neden anlatıyorum? Sonra da dersin ki; bu gizli bir klüp, depremde bir parçasını kaybedenlerin kabul edildiği bir klüp. Bir ses et sen yine deYüzüm güler benim bilirsiniz, sadece bugün söylerim. Yavaş yavaş yaşıtlarımın ebeveynleri hastalanıyor, ölümler başlıyor, beni yeni anlamaya başlayanlar oldu bu yıllarda.

23 yıl önce bugün ailemi depremde kaybettim. Hayat bir daha hiç aynı olmadı! Ama bu bazen eskisinden daha güzel olduğu gerçeğini de değiştirmez. Klübün bütün üyelerine tek tek sarılırım.”