Ana sayfa Sosyal Medya Ekranın en popüler kadın oyuncularında Su Burcu Yazgı Coşkun yine lider! Diğer isimler bakın kimler?

Ekranın en popüler kadın oyuncularında Su Burcu Yazgı Coşkun yine lider! Diğer isimler bakın kimler?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Genç kuşak oyuncular, sosyal medyada kendilerinden daha deneyimli isimlerden çok konuşuluyorlar! Sosyal medyayı daha etkin kullananların genç kuşaklar olması da bu konuda etkili. Ekrana gelen diziler içinde gençlik dizileri de giderek daha çok ön plana çıkıyor. Bu popülerliğin başını da Kardeşlerim dizisi ve onun oyuncuları çekiyor…

Atv’nin sevilen dizisi, 3. sezonuyla yine izleyenlerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Dizideki deneyimli isimlere karşılık genç oyuncular sosyal medyanın dilinden düşmüyorlar! Özellikle Asiye ve Doruk karakterleriyle çok sevilen iki genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran. Bu iki isim, sosyal medyada en popüler kadın-erkek oyuncu ve en popüler dizi çifti kategorilerinde de uzun süredir ilk sırada yer alıyorlar.

Sosyal medyadan gelen ileti sayılarını ölçerek haftalık, günlük, aylık tablolar ortaya koyan Adba’nın 4-10 Ekim tarihli ‘En Popüler Kadın Oyuncular’ listesinde de yine ilk sırada Su Burcu Yazgı Coşkun yer alıyor. Onu yine Kardeşlerim’in oyuncusu Melis Minkari takip ediyor.

Ekranın en popüler kadın oyuncularında Su Burcu Yazgı Coşkun yine lider! Diğer isimler bakın kimler? 8

Yaz sezonunda başlayan ve genç kuşağın ilgiyle takip ettiği Duy Beni dizisinin oyuncusu Rabia Soytürk de son aylarda gündemden düşmeyen isimler içinde! O da listenin 3. sırasında yer alıyor. Baba dizisinin genç kuşak oyuncularından Özge Yağız da 4. sırada. Onu takip eden isim ise yine Kardeşlerim’in oyuncusu Lizge Cömert.

Listenin 5. sırasından itibaren ise durum değişiyor! Yeni sezonun başlaması ile birlikte hepsi birbirinden ünlü isimler sıralamada tabloya giriş yapmış görünüyor! Yaz ekranında bu listede olmayan isimler de yavaş yavaş dahil olmaya başladı!

Ekranın en popüler kadın oyuncularında Su Burcu Yazgı Coşkun yine lider! Diğer isimler bakın kimler? 9

6. sırada Teşkilat’ın oyuncusu Deniz Baysal’ı Disney Plus dizisi Dünyayla Benim Aramda ile gündemde olan Demet Özdemir takip ediyor. Gecenin Ucunda isimli yeni dizi ile ekrana hızlı dönüş yapan Neslihan Atagül ise 8. sırada. Yaz sezonundan gelen bir başka dizi Gelsin Hayat Bildiği Gibi’deki oyunculuğu ile çok beğenilen Devrim Özkan 9. ve Yargı’nın ilgiyle takip edilen ismi Pınar Deniz de listede 10. sırada.

Yeni sezonun açılması ve güçlü, etkili, reytingi yüksek dizilerin ekrana gelmeye başlamasından sonra sosyal medya karnesinde de değişiklikler yaşanıyor. Daha deneyimli ve popüler isimler ve dizileri de tabloya giriş yaparken konuşulma sayıları da artıyor. Ancak yine de genç kuşak oyuncuların ve yer aldıkları dizilerin konuşulma oranları hala çok yüksek!