Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Annelik mutluluğu yaşayan Hande Soral’ın diziler konusunda kararını duyurdu!

Annelik mutluluğu yaşayan Hande Soral’ın diziler konusunda kararını duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu Hande Soral, sezon başında Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılmış ve hamilelik süreci nedeniyle de başka bir yapımda yer almamıştı. Hande Soral ile İsmail Demirci çifti, oğulları Ali’ye kavuşmanın büyük mutluluğu içinde. Geçtiğimiz hafta doğum yapan ve sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getiren Hande Soral, annelik mutluluğu yaşıyor.

Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan İyilik dizisinde başarılı bir performans ortaya koyan İsmail Demirci de hayatının en heyecanlı dönemine giriş yaptı. Baba olmanın duygusallığı içindeki oyuncu, “Çok heyecanlıyım, çok güzel bir duygu. Yeni yeni hissediyorum. Ben çalışıyorum. Daha ilk oğlumla günümü geçireceğim. Çok güzel bir his” dedi. Ünlü çift oğullarına Ail ismini çok önceden düşündüklerini ve bu ismi de çok sevdiklerini dile getirdi.

Annelik mutluluğu yaşayan Hande Soral'ın diziler konusunda kararını duyurdu! 8

Doğumda da yer aldığını belirten İsmail Demirci, bu sürecin kendisi için hem heyecanlı hem de stresli geçtiğini anlattı. Oyuncu, eşi Hande Soral için doğumun zor olduğunu ama stresi kendisinin de yaşadığını ifade etti.

Hande Soral ise her şeyin istediği gibi olduğunu belirtti. Normal doğum ile oğlunu dünyaya getiren Hande Soral, “Doğum iyi ve sorunsuz geçti. Uzun bir süreçti ama istediğim gibi oldu. Çok da hatırlamıyorum, herhalde çabuk unutuluyor. Normal doğum oldu, heyecanlıyız” ifadelerini kullandı.

Annelik mutluluğu yaşayan Hande Soral'ın diziler konusunda kararını duyurdu! 9

Anneliğin muhteşem bir duygu olduğunu ifade eden Hande Soral, “Her gözümü açtığımda, her o gözünü açtığında şükrediyorsun. Çok güzel bir duygu” diye konuştu.

Annesi ile birlikte oğlunu büyüteceğini anlatan Hande Soral, 6 ay boyunca evde olacağını ama sonrasında çalışmaya başlayabileceğini ifade etti.

Çocuğuna hamile olduğu süreçte çalıştığını hatırlatan Hande Soral, “Anne karnında çalışmaya başlamıştı, sonra da çalışır benimle” diye konuştu.

Hayranlarının yeni dizilerini heyecanla beklediği Hande Soral, bebeğinin gelişimi için büyük önem taşıyan ilk 6 ayda herhangi bir iş kabul etmeyecek ama sonrasında yeniden dizilere dönme konusunda kararlılığını da bu sözleri ile ortaya koymuş oldu.