Ana sayfa Dizi Haberleri El öpmeler, hanım hanımcık haller, basılmalar! Yasak Elma’da ‘yok artık Şahika’ diyeceksiniz!

El öpmeler, hanım hanımcık haller, basılmalar! Yasak Elma’da ‘yok artık Şahika’ diyeceksiniz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma pazartesi akşamlarının neşesi konumunda… 3. sezondan itibaren kendisi ile dalga geçen bir yapım olma yoluna giren ve bu haliyle de izleyicilerin daha çok hoşuna giden dizinin 90. yeni bölümünde çok ilginç sahnelerle karşılaşacaksınız.

Şahika’nın oyunları bitmek bilmiyor. Ancak bu sefer öyle hanım hanımcık ki, tanımasanız inanacaksınız, yani o kadar iyi oynuyor… Gülenay Kalkan’ın canlandırdığı Feride karakterinin Berk Oktay’ın hayat verdiği oğlu Çağatay için düşündüğü gelin adayı Şahika… Dizinin yeni bölümünde Şahika’nın entrikaları bu kadar da değil…

Müstakbel kayınvalidesinin elini öperek, ona hanım hanımcık şirinlikler yaparak göz boyayan Şahika, bir de Çağatay ile karşılaşmasındaki utangaç halleri ile şekilden şekle girecek… İzleyiciler de o anları hem keyifle hem de gülümseyerek takip edecek. Nesrin Cavadzade dizinin yeni bölümünde adeta oyunculuk resitali sergiliyor… “Yok artık Şahika” diyeceğiniz birçok sahne izleyeceksiniz. Dizinin yeni bölümü adeta bir absürd komedi gibi…

Yasak Elma 90.yeni bölümde bir sahne var ki, tam ibretlik. Çağatay ile Yıldız arasına girmek için her yolu deneyen Şahika, yine bir oyun çevirecek.

Çağatay’ın evine gelen Şahika, odaya saklanıyor ama Yıldız’a orada olduğunu hissettirmek için de her şeyi yapacak. Sonunda Yıldız kapıyı açınca da “Basıldık mı?” diyerek yeni bölümün başlığını kendisi veriyor.

İşte Yasak Elma’nın 21 Aralık Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 90. bölümünden 1. fragman: