Ana sayfa Sosyal Medya Vay be, nerden nereye? Yasak Elma’da Eda Ece’nin ilk haline kendi bile şaşıp kaldı!

Vay be, nerden nereye? Yasak Elma’da Eda Ece’nin ilk haline kendi bile şaşıp kaldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, sosyal medyayı da etkin kullanan ünlülerin arasında yer alıyor. Oyuncu, hem dizinin kamera arkasından yaptığı paylaşımlarla hem de günlük hayatından yayınladığı keyifli içerikleriyle instagram’ın ilgiyle takip edilenlerinden birisi.

Eda Ece, zaman zaman kendisiyle de yer aldığı diziyle de dalgasını geçiyor sosyal medyadan. Kamera arkasından yayınladığı eğlenceli videolar, fotoğraflarla hayranlarını mutlu eden oyuncu, son yaptığı bir paylaşımla ise takipçilerini şaşırtırken, kendi şaşkınlığını da aktardı.

Yasak Elma dizisi 2018 yılının Mart ayında başlamıştı. 4. sezonuyla devam eden diziden pek çok kişi gelip geçti ve pek çok ilginç olay yaşandı. Kimi zaman bazı olayları saçma, abartı bulan izleyici, artık bir komedi gibi izliyor Yasak Elma’yı.

Fazla ciddiye almayan izleyici için Pazartesi akşamlarının eğlenceli bir dizisi olarak ekrandaki varlığını sürdürüyor. Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay gibi isimlerin yer aldığı dizinin 89 bölümü yayınlandı.

Eda Ece, izleyicilerini geçmişe götüren bir video ile çok şaşırttı. Oyuncu, dizinin ilk sezonunda yer alan İrem Kahyaoğlu’na atıfta bulunduğu bir video paylaştı.

Şu anda Güldür Güldür’de oynayan Kahyaoğlu’nu özlediğini ifade eden oyuncu, kendi görüntüsüne de dikkat çekti. Eda Ece’nin, Yasak Elma ilk bölümlerdeki hali gerçekten çok şaşırtıcıydı.

Adeta ‘Nereden nereye?’ dedirten bir değişim yaşamış Eda Ece. “Yasak Elma ilk bölümleri. İncecikmişim, kaybolan gençliğim” notunu düşen oyuncunun hali, muhtemelen sizi de şaşırtacak…

Vay be, nerden nereye? Yasak Elma'da Eda Ece'nin ilk haline kendi bile şaşıp kaldı! 8

Zaman içerisinde hayli değiştiği, Yıldız karakteri ile birlikte hem giyimi hem de tarzı değişen Eda Ece’nin o zamanlar daha zayıf olduğu görülüyor. Oyuncu da bu ince hallerini göstererek takipçilerini de şaşırttı.

Eda Ece, bir başka paylaşımında ise setteki karavanında hazırlanırken görülüyor. Gözünde gözlüğü ve makyajsız hali ile poz veren oyuncunun, “Uğruna saçımı süpürge ettiğim Yasak Elma” sözü dikkat çekiyor…

Vay be, nerden nereye? Yasak Elma'da Eda Ece'nin ilk haline kendi bile şaşıp kaldı! 9